Emme enää kehota, vaan käskemme…; blogi hävisi..

Erittäin hyvä blogi katosi alta aikayksikön.    Blogisti käsitteli  Varsinais-Suomen Tyksin tartuntatautien ylilääkäri Esa Rintalan ulostuloa. Blogiin oli ehtinyt tulla jo monta tykkäystä.  Kommentteja oli kaksi, joista toinen oli omani.

Laitan tähän blogiin tuon oman kommenttini: Rokotusten perintökö?

Suomessa yhä vähenevä rokottamattomien joukko näyttää aiheuttavan yhä suurenevan ongelman.( tehohoidossa tänään 36hlö) ja niistä Turussa 6. Ruotsissa on kaksi kertaa enemmän rokottamattomia, mutta tehohoidossa ei näytä olevan mitään ongelmaa (tehohoidossa 29) . Rokotuskattavuus Suomessa 66% ja Ruotsissa 65%.

Kreikassa (alkujaan tiukkojen rajoitusten maassa) teholla 331 ja Israelissa 412. Israelissa koronakuolemat ajalla 9.9.-13.10.21 74 hlö/mlj ja Ruotsissa 21/M, Kreikassa 113/M. Israelissa 3. buusteri (42%). 2018 Tayssissa oli 10 teholla ja lienee ollut vastaavia määriä muissakin sairaaloissa, mutta ei niistä uutisia nostettu.

Kun kaikki oli rokottamattomia (n. 6 milj) viime syksynä, niin teholla 11.10.20 oli vain 5 hlö ja keskimäärin kuukaudessa n. 10 hlö.  Selitykseksi ei kelpaa delta ! Näitä syitä ja kehityskulkuja sopisi Esa Rintalan ja muunkin terveydenhoitoalan vaikuttajien pohtia, kun sillä toimialalla niin helposti tulee suosituksista pakkoja!    Nyt se ilo sitten alkaa, kun Suomi avataan ja ravintolat saavat olla auki pikkutunneille asti, jos edellyttävät koronapassia En ole vielä muusta huomannut, että Suomi on ollutkaan kiinni kuin hallituksen ja terveysmonopolin valtavasta mekkalasta.

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu