Ihmiskunnan alkuhämärästä kuuluu huuto – missä olet….

Tarkalleen sanoilla ”Quo  vadis, homo sapiens?” aloittaa Geert Vanden Bossche analyysinsä koronatilanteesta (13.8.21).  Olen referoinut ja siteerannut häntä paljon aikaisemmissa blogeissani ja näkemykseni mukaan hänen ennusteensa pitkän kokemuksen omaavana epidemiologina näyttävät askel askeleelta käyvän toteen. Tuomiopäivän profeetta  tai syyttelijä hän ei kuitenkaan ole, vaikka on tullut ohitetuksi olankohautuksella valtavirran tieteellisessä keskustelussa. Edelleenkin hän jaksaa ehdottaa uusia ratkaisuja, joiden kehittämiseksi ja soveltamiseksi tarvitaan sensuurista vapaata keskustelua ja yhteistyötä.( C-19 Pandemia: Quo vadis, homo sapiens? https://www.geertvandenbossche.org/1. Summary)

Virus on aina vähintäänkin rinnanmitan edellä – Reijo Pyhälä v. 2000

”Ihmiseen siirtyneiden influenssavirusten evoluutio on armotonta peliä. Tartunnan helppous, lyhyt itämisaika ja massiivinen virusten tuotto infektion aikana johtavat maapallon yli vyöryviin epidemioihin. Niiden aiheuttama immuniteetti pakottaa influenssaviruksen oravanpyörään, jossa mutaatiot ja alistuminen tehokkaaseen valintaan ovat ainoa keino säilyttää lisääntymiskyky.

Rokotteen ja viruksen kilpajuoksussa influenssavirus tulee kuitenkin yhä olemaan vähintään rinnanmitan edellä.”( LÄÄKETIETEELLINEN AIKAKAUSKIRJA DUODECIM2000;116(22):2483-2488Reijo Pyhälä KATSAUKSET)

Seuraavassa otteita aikaisemmista blogeistani liittyen mm. uusien varianttien esiintymisen ja mahdolliseen rokoteresistenssiin

Rokoteresistenssi – oppiva virus

Antibioottien käyttö on johtanut erittäin vaarallisten ja antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien ”ulostuloon”. Vanden Bossche hämmästelee, että miten on mahdollista, että kukaan ei ole miettinyt rokoteresistenssiä tilanteessa, jossa käynnistetään massarokotukset infektion riehuessa pahimmillaan. Tällä taistelutantereella virus vastaa ”sotaan” (ks. kirjoitukseni ”Hupsista – ennustukseni toteutui) työntämällä areenalle jatkuvana virtana sissejä, jotka ottamalla mallia uudesta mRNA-aseestamme vyöttäytyvät erilaisin piikein ja proteenein ja hyppäävät jopa puusta läpäisten helposti kaikki naamiomme ja esteemme ja tällä kilpavarustelulla molemmat osapuolet muuttuvat hirviöksi, kuten usein sodassa käy.

Palestiinan maaperä on ollut yllättäen myöskin Covid-19 rokotusten luvattu maa, jossa juuri ensimmäistä erävoittoa juhlitaan.Hernekeitto antoi lyhytaikaisen tyydytyksen; ja niin halpana Eesau piti esikoisoikeuttaan, mutta yhden taistelun voitto ei merkinnyt koko sodan voittoa ja merkitseekö se nytkään! (Blogi  11.3.21: Myymmekö hernekeitosta esikoisoikeudet – vai taasko yksi tohtori tuho)

”Ette te suinkaan kuole, vaan tulette tietämään totuuden – jatketaan kokeilua”

Artikkeli otsikoi myös: Suoraa yhteyttä rokotteen ja kuolemien välillä ei ole: Minulle herää kysymys, että milloin tuo suora yhteys rokotteiden ja vakavien haittojen tai kuolemien välillä on myönnetty ilman ”pitkää riitelyä”!

Lisäksi Sallinen toteaa:

”Tällaista teknologiaa ei ole käytetty perinteisten, kuten esimerkiksi poliorokotteen kanssa.
– En ole aivan varma miksi, mutta olettaisin, ettei sitä ole aiemmin vain keksitty. Kun tiede vain menee eteenpäin, niin tämä on vain ollut yksi lähestymistapa. Nyt sitä päästiin ensimmäistä kertaa kunnolla kokeilemaan.”

Tähän lopuksi totean, että todellakin, sitä päästiin nyt ensimmäistä kertaa kunnolla kokeilemaan. (Blogi 17.1.21: Käärmeen science fictionia paratiisista – ihanko oikeasti Fimea)

 Wuhanilainen on puhunut…

Virukset kuten bakteeritkin elävät pääosin symbioosissa ihmisten kanssa. Nämä mikrobit opettavat mm. ihmisen puolustusta vauvasta vaariin (ei ollut rokotteita esim. aasialainen). Molemmilla symbioosin osapuolilla on tavoite jatkaa elämää. Ärhäkkä uusi virus ensin koettelee ja harjoittelee yhteiseloa, jolloin aloitus tapahtuu voimakkaammalla panoksella, mutta kierreltyään maapalloa ympäri se löytää sopivan tasapainon, josta molemmat tulisivat hyötymään ja virus itse muuntautuen useinkin melko harmittomaksi nuhakuumeeksi ja lisäten samalla leviämistehoaan saavuttaen täten saman elintilan kuin voimakkaammassa muodossaan. Tämä järjestelmä hyödyttäisi molempia osapuolia. Kummallakaan osapuolella ei ole tarkoitus ”hävittää” toistaan vaan liittyä luonnolliseen kiertokulkuun. (Blogi 25.2.21 : Hupsista – ennustukseni toteutui)

 .. täydellisen vastuutonta

Suorittamalla massarokotuskokeilu globaalilla tasolla ilman, että on ymmärretty niitä taustamekanismeja, jotka liittyvät viruksen kykyyn selviytyä rokotusten aiheuttamasta sen elintilaa uhkaavasta kaventumisesta, ei ainoastaan ole tieteellinen munaus vaan ennen kaikkea ja edellisen lisäksi täysin vastuutonta eettisestä näkökulmasta katsottuna. Näin asian näkee arvostamani epidemiologi Geert Vanden Bossche artikkelissaan 21.6.21 “Why the ongoing mass vaccination experiment drives a rapid evolutionary response of SARS-CoV-2”.(Blogi 5.8. bannattu)

Professorit, hallitukset jne. – älkää syyttäkö ihmisiä…

Diskriminaatio tulee lopettaa. Tässä vaiheessa, kun rokotukset ovat olleet käynnissä jo pitkään ei juurikaan ole muuta tehtävissä kuin suunnata katse hoitoihin. Sekä rokotetut että rokottamattomat tarvitsevat hoitoa, joka lopulta voi suojata vakavalta taudilta. Yhteisöämme ei pidä jättää sellaisten professoreiden, hallitusten jne. varaan, jotka pitävät ihmisiä vastuussa päätöksistä, joita heidän on tehtävä parhaan ymmärryksensä mukaan loputtomassa ristiriitaisten viestien paineessa. Viimeistään nyt tiede ja yhteinen näkemys edellyttää, että kaikki sairastuneet pitää hoitaa aikaisessa oireiden esiintymisvaiheessa. Vanha lähestymistapana ”infektio ja sen hoito” ei ainoastaan ole turvallinen vaan se todennäköisesti mahdollistaa luonnollisten immuniteettimekanismien toimimisen sekä rokotetuilla että rokottamattomilla.( Blogi 5.8.: Ei ainoastaan tieteellinen munaus- vaan käsittämätöntä typeryyttä. Blogi bannatiin toimituksen taholta 6.8.21ja kyselyistäni huolimatta en saanut selville sensuroinnin syytä, jota pyysin jo ihan oppimisenkin kannalta).

 Käärmeen voittokulku jatkuu – veli on nostettu veljeä vastaan

Tarkoitukseensa pyrkiessään se heiluttelee toisessa kädessään taivasten valtakunnan avaimia (=vapaus)  ja toisessa  menolippua helvettiin (= itku ja hammasten kiristys ).  Tässä näytelmässä Suomi suoriutuu hienosti roolistaan globaalin konsensuksen peesaajana lavastaen vuohet syyllisiksi tuon tavoitellun hyvän puuttumiseen ja saaden näin lampaat vimmastumaan  vuohille ja  toistamaan kaitsijoiden mantraa.  Lampaiden perimmäinen tapa toimia on olla kuuliainen ja luottavainen paimenilleen ja nyt tätä luottavaisuutta käytetään väärin joko tahallisesti tai tahattomasti. Vuohet uteliaina luonteeltaan tahtovat itse tutustua kaikkeen mikä taas aiheuttaa lampaissa sekä närää että pelkoa.  Kauhistuttavalla tavalla toteutuu sorto, viha ja häväistys.

 Uhrataanko nytkin Iisakki…

Israelissa 11.8.21 oli kriittisiä 400 ja 13.8. 447, menehtyneitä 11.8. 6580 ja 13.8 6604 eli 24 kuolemaa kahdessa päivässä.  Vastaavasti tapausmäärät olivat 2.11.20 kriittiset 415 ja kuolemien lisäys kahdessa päivässä n. 23 tapausta.  Israelissa on menossa 3 buusteri ja tänään MTV uutisoi seuraavasti:

”Maa on jo ennestään vaatinut 12 vuotta täyttäneiltä koronapassia, joka näyttää lapsen tai nuoren rokotustilanteen, testistatuksen tai sairastetun koronataudin.

Israelin pääministerin Naftali Bennettin mukaan ensi keskiviikosta lähtien valtio rahoittaa 3–12-vuotiaille rajoittamattomat koronatestit.

Magen David Adom, Punaista ristiä vastaava järjestö, kertoi avanneensa ympäri maata 120 pikatestauspistettä, joissa koronatesti maksaa 17 euroa. Koronapassiin testillä saa vihreän merkinnän 24 tunniksi.

Pääministeri Bennett ilmoitti myös, että Israel harkitsee koronarokotteiden kolmansien annoksien jakamisen laajentamista. Toistaiseksi niitä annetaan 60 vuotta täyttäneille.”

Kun tuon rokotteen (2 annosta ) piti antaa 95%:n suoja ja maan rokotuskattavuus on korkea aikuisväestön keskuudessa, niin miksi ”kriittisten” määrä sairaaloissa lisääntyy ja samoin koronakuolemien? Ja miksi kolmas buusteri on annettu jo nyt yli 60-vuotiaille (olikohan heitäkin jo 14 sairaalahoidossa 3 shotin jälkeen!)?  Rokotteidenhan piti suojata ainakin vakavalta tautimuodolta (myöskin deltan suhteen).  Tilanne vaikuttaa olevan lukujen valossa aika samanlainen kuin syksyllä  2020 ennen rokotusten aloittamista!

Käärmeen tiede on fictiota – sen ”miksi” sana kaataa..

Aivan kuten blogissani 11.3.21 kirjoitin, näyttää menevän Eesaun esikoisoikeudet hernekeitosta ja paluuta ei ole.  Nyt suunnitelmissa on Iisakin uhraus ja kaikkien maailman pienten iisakkien uhraaminen.  Toivottavasti vanhemmat, isovanhemmat ja kaikki ne, jotka vielä kietovat tiedollisen alastomuutensa tottelevaisuuden viikunanlehtiin astuvat esiin, vastaavat ”tässä olen” ja kysyvät sen ratkaisevan kysymyksen ”miksi”?  Vastoin käärmeen kuiskausta ”ette suinkaan kuole”, tulemme kuolemaan, mutta omenan syötyämme olemme saaneet järjen ja logiikan, jota voimme käyttää ensin pelastaaksemme Iisakkimme ja vasta sitten odotamme enkelin ihmettä, joka ilmestyi valmiille roviolle. ( Viittaan Paulus Kaippaisen blogiin 12.8.21 ”Lasten rokottaminen – turhaa vai tarpeetonta?”; blogissa on hyvin perusteltuja kysymyksiä loogisen päättelyn avuksi).

Liittäkäämme viisaat päät yhteen…

“How Nature will take care of mankind’s failure but not without raising its price for granting herd immunity”

“If we come to recognize that we are all part of one human race, one humanity, we, modern humans, should be able to exploit and coordinate our extraordinary and unique capabilities as ‘wise man’ (Homo sapiens) to turn the tide and rectify our mistakes. However, ‘wisdom’ can only prevail if we allow our intelligence capabilities (as measured by IQ) to synergize with our emotional capabilities (as measured by EQ). Over the last few months, we’ve increasingly been witnessing how profoundly this synergy has been disturbed. Let’s revamp our overall approach to this crisis and come up with a solution that can restore normality much faster, and reduce the case fatality rate much below the toll Mother Nature will claim if we leave it up to her to remedy. We can only turn the tide provided we work hand-in-hand to stop mass vaccination to begin with, and prevent high viral infection rates from inflicting further damage to the population. In the meantime we ought to upscale early treatment options and expedite the development of much more rational and pandemic-oriented immune interventions. The latter can be done if we learn how to educate our innate immune system to fine-tune its immunologic capacity and acquire immunologic memory in ways that enable more pathogen specificity and durability of the immune response, respectively.( C-19 Pandemia: Quo vadis, homo sapiens? https://www.geertvandenbossche.org/Summary:)

Lopuksi ”Quo vadis”  Juha Tapion malliin: ”Itkekö sinäkin, Jumala? Kun näät , ettei rakkaasi piittaa  Tältäkö tuntuu,  kun ojennat kätesi Ja ihminen kintaalla viittaa…

Vanhan pääs, painatko silloin  ja polttaako niin sydänalaa, Kun maantielle katselet illoin, Mutta tuhlaajapoika ei palaa…

PS:  Mihin olemme menossa….

Miten Covid-19 taudista, josta selviytymisaste on korkea kaikkien tilastojen valossa, voi tulla näin ”tajunnan räjäyttävä”  juttu, jossa eri vaiheiden kautta päädytään vauvojen ja lasten rokotuksiin?

Miten etupäässä vanhojen ja ”monisairaiden” (menehtyneiden keski-ikä Suomessa 82v) taudista voi tulla myöskin lasten ja vauvojen vakava tauti; kuka on se ennustaja, joka on nähnyt tulevat vaaralliset mutaatiot ja niiden kohderyhmät?

Miksi tämän koronaviruksen evoluutio poikkeaa edellisistä pandemioista sekä aaltojen määrän että uusien mutaatioiden lisääntyvän vakavuuden (kuten kuulemme valtamediasta)  suhteen? (esim. Espanjan tauti meni 3 aallossa)?  Kun yleensä viruksen virulenssi vähenee ja siitä tulee ns. nuhakuume muiden virusten joukkoon, niin tämän viruksen virulenssi näyttäisi olevan lisääntymässä?

Ja kuten yllä Sallisen puheenvuorossa todetaan ”rokote on uusi ja nyt vasta päästään todella kokeilemaan” – miksi tämä lausahdus on muuttunut ” rokote on turvallinen ja tehokas” (lukemistoa löytyy  mm A. Readin tutkimukset mutaatioista ja rokoteresistenssistä,  Duodecim 5/20, jossa lääkärikunta ottaa kantaa uuden teknologian rokotusten mahdollisiin haittoihin, John Ioannidisin näkemykset: During the early days of the pandemic (April 2020), Dr. John Ioannidis gave this caution about corona vaccines in an interview: One concerning observation is that in some cases vaccines were developed for animal models of corona viruses because we have corona viruses that infect cats and other animals, and they caused more damage than not giving them at all, because they led to a hypersensitivity response. So when the animal was exposed to the corona virus it overreacted to the virus. And that actually could even lead to death and worse outcome compared to not having been vaccinated at all”).

”Hyödyt ovat haittoja suuremmat”, niin että mitkä ovat ne rokotuksista lapsille koituvat hyödyt nyt ja tulevaisuudessa?

Nyt Suomessa testataan 2-3 lääkettä koronatautiin; miksi ei ole testattu aikaisemmin vaikka heti ”pandemian ” alussa?  (ja tautiin lienee muualla maailmassa jo käytetty ns. ”hyväksi havaittuja” hoitokeinoja); nytkö niillä läkkeillä sitten estetään sitä vakavaa taudin muotoa rokotetuilla, vaikka juuri rokotuksen piti siltä suojella?  Tilastot voivat ainakin kaunistua!

Seuraavaksi tulossa:

Kiireesti vaa`alle  – BMI-passi estää tehokkaasti vakavia tautimuotoja

Hus- sairaaloissa olleista koronapotilaista 60% perusterveitä (iltasanomat 4.8.21), kertoo Eeva Ruotsalainen Iltasanomille. ja lisää, että perusterveillä on yksi merkittävä riskitekijä eli huomattava painoindeksi ja lehti jatkaa: ”Liki 40 prosentilla Husin koronapotilaista painoindeksi oli yli 40.”  Lehti kertoo myös , että Husin erikoissairaanhoidon osastolla oli tuolloin 24 koronapotilasta.

 1. Bibliography
 2. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2020.02139/full
 3. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2017.00872/full
 4. https://www.jimmunol.org/content/jimmunol/194/1/13.full.pdf
 5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7690066/pdf/41385_2020_Article_359.pdf
 6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7662119/pdf/fimmu-11-595535.pdf
 7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5493588/pdf/cti201719a.pdf
 8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7451196/pdf/main.pdf
 9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3310443/pdf/10-2042_finalP.pdf
 10. https://trialsitenews.com/why-is-the-ongoing-mass-vaccination-experiment-driving-a-rapid-evolutionary-response-of-sars-cov-2/
 11. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7941658/pdf/nihpp-2021.02.23.21252268v3.pdf
 12. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.07.28.454085v1.full.pdf
 13. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4899887/pdf/main.pdf
 14. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8064354/pdf/viruses-13-00546.pdf
 15. https://trialsitenews.com/a-last-word-of-caution-to-all-those-pretending-the-covid-19-pandemic-is-toning-down/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7772470/pdf/fimmu-11-610300.pdf

 

 

 

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu