Kiireesti älykkyystestiin – tyhmien rokotukset ovat…..

hyvässä drive-in nosteessa

Kun minä niin kovasti nautin vastaillessani viime blogini (6.6. ”Ei ainoastaan tieteellinen munaus – vaan käsittämätöntä typeryyttä ja..”) runsaaseen kommenttisatoon niin erityisesti mieleeni jäi kommentti, jossa harmiteltiin, kun tyhmyyttä vastaan ei ole rokotetta. Kysyin kommentoijalta, että jos sellainen olisi, niin Geertinkö hän ensiksi rokottaisi ja sitten minut! (blogissa referoimani Geert Vanden Bossche ks. myös edelliset bologini, jotka ovat kaikki tallella ja joista käy tarkemmin selville referoimani lähteet).

Ja Uppo-Nallea kehiin…

Vastauksestaan ymmärsin kommentoijan vähän epäröivän, mutta täysi laidallinen tuli ”vaihtoehtoväen” rokotustarpeesta sisältäen harmituksen lasten jäätyä paitsi Uppo-Nallen rokotussessiosta. Suositumpana vuorokauden roikkunut blogini sensuroitiin kaikkine kommentteineen.

Mielipiteet huhuina, valheina ja perättömyyksinä – epämääräiset sensurointiperusteet

Ei ole huhu eikä valhe, että referoimani ja siteraamani Geert Vanden Bossche (lähdetiedot löytyy aikaisemmista blogeistani) on pitkän linjan rokoteasiantuntija ja epidemiologi (huom. faktantarkastus!). Hänen teoriansa perustuvat epidemiologien tiedeyhteisön hyväksymiin peruspilareihin. Näkemyksensä yhteneväisyyden hän tuo esille viittaamalla muihin nimenomaan epidemiologian (mm. genetiikka- ja molekulaarinäkökulmat) läksynsä lukeneisiin tutkijoihin.

Ketkä ovat varianttitehtaita – haitallisuus sensurointiperusteena

Edellisessä blogissani 6.6. (nyt jo kadotettujen seurana tämän maailman tuomareiden toimesta) yksi pääteema oli se, että Geertin mukaan virusten epidemiologisen dynamiikan perussettiä tuntemattomat professorit pitävät rokottamattomia varianttitehtaina ja julkaisevat tällaista tieteeseen perustumatonta tietoa ( tämä on Geertin näkemys eikä näkemykset käsittääkseni voi olla valheellisia ja sikäli haitallisia näkemysvaiheessa).

Lisäksi Geert perustelee, että rokotetut voivat olla hyvin todennäköisesti varianttitehtaita vaarallisemmille mutaatioille; tällä olettamalla hän nojaa virusten epidemiologiseen ympäristösidonnaiseen dynamiikan ja näkee myös evidenssiä parhaillaan tapahtuvan. Ei se ole miellyttävää kuultavaa kaikille, mutta jos aikuiset eivät kestä tällaista, niin silloin olemme pitkästi matkalla kohti zombie – yhteiskuntaa. Vapaassa yhteiskunnassa se yleensä on niin, että kun toiselle kumartaa, niin toiselle……

Perusteeton mielipide (ts. väite, oletus tai näkemys) – mielipidepalstan sensurointiperusteena

Käsitteenä ja ilmiönä perusteeton mielipide on vähintäänkin kummallinen. Olen ymmärtänyt, että tämä on mielipideareena eikä tieteellinen foorumi, joten tieteelliset perusteet ja lähdeviitteet eivät liene pakollisia eli mielipiteet noin yleisesti eivät vaatine perusteita. Lisäksi, kun mielipiteet esitettään täällä enimmäkseen ei-ammattimaisesta näkökulmasta, niin vähintäänkin tuo perusteettoman vastakohtavaatimus yksilön erilaisille aivoituksille lienee kohtuuton.

Mielipidettään on toki hyvä perustella, ja kuten vapaaseen keskusteluun kuuluu, myös vastakkaisia mielipiteitä löytyy runsain mitoin ja ne lienee sallittava, kun leikkiin ryhtyy. Tieteellinenkin teorianmuodostus lähtee erilaisista oletuksista ( hulluistakin) ja näin niistä sitten voi muodostua vapaan vaihdon tuloksena teoria, joka mahdollisesti myöhemmin kumotaan tai täydennetään. Juuri tällaista vapaata keskustelua Geertin peräänkuuluttaa erityisesti tiedeareenalle.

Yhdenvertaisuuslain näkökulma – sensuurille oltava tarkat perusteet kaikilla areenoilla

Ei liene pelkkä huhu, että perustuslaillinen oikeutemme esittää mielipiteitä, jotka eivät ole lain vastaisia (ks. rikoslaki) ei enää toteudu. Kansalaisten suojelun nimissä olen menettänyt oikeuteni rehelliseen itseilmaisuun sekä myöskin muihin ihmisoikeuksiin kuuluviin vapauksiin kuten päätäntävaltaan oman terveyteni suhteen, mikä on koronahässäkän myötä liukunut jo kansallistakin päätäntävaltaa etäämmälle. Syrjinnän kohteena hyväksyttyjä ovat mm. vaihtoehtoväki mielipiteineen ja tapoineen, rokottamattomat yhä enenevässä määrin..

Tarvitsemme edelleenkin ravistusta – Thank You For Your Attention

Freudin ja Jungin (blogini 6.7., poistettu 7.7.) teorioiden pohjalta nousi mielleyhtymä alitajunnan viisauteen koskien lapsuksia, kömmähdyksiä jne. Eli ”For God`s Shake” voidaankin nähdä vaikkapa piilo- tai kollektiivisen tajunnan ”hirtehishuumorina”. Toivottavasti ehditte lukea edellisen blogini tämänkin kohdan ja pähkäillä maailman ihmeellisyyttä. Mainittakoon, että lienee historiallinen fakta, että Sigmund Freudin tuotantoa hävitettiin roviolla kansallissosialismin aikana. Carl Jung taas taisi säästyä em. toimilta ja hänen suhteestaan kansallissosialismiin ei liene historiankirjoittajilla yksimielisyyttä.

Varovaisuuden periaatteen nimissä ollee ainakin haitatonta, että tässä vaiheessa kuunneltaisiin Geert Vanden Bosschen hyvää tarkoittavaa neuvoa lopettaa kaikenlainen diskriminointi, hoitaa kaikki viruksiin ja variantteihin sairastuneet aikaisessa vaiheessa (rokotetut ja rokottamattomat) ja ennen kaikkea ottaa testejä myös terveistä rokotetuista, jotta saataisiin näyttöä mahdollisesta oireettomista viruksen kantajien määrästä ja näiden virusten genetiikasta.

Kuuma peruna huarukassa….

Korona on niin kuuma peruna, että se polttaa kaikkialla. Entinen ukko otti kuuman perunan käteensä ja vaimo kehotti laittamaan sen haarukkaan, mutta ukko tuumasi, että polttaa se sielläkin. Artikkelini näytti olevan kuumaa tavaraa, mutta minä sentään pääsin vähällä, kun minua rokotettiin vain vajaan vuorokauden sulkemalla Uuden Suomen käyttäjätili. Huhun mukaan eräissä valtioissa edistyy tapa sulkea jopa pankkitilit tyhmyyden ja tuhmuuden seurauksena.

+18

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu