Lait pettää, hallitukset sortaa – mielenosoitus ystävänpäivänä kansalaistorilla

Pelastuuko kansa sittenkin, jos löytyy vain ne kymmenen..

Lain kirjain toteutui viimeistä piirtoa myöten, kun ne ”kymmenen” osoittivat mieltään terveystyrannian ”sorron valtaa” vastaan sen vapauden puitteissa mikä meillä on jäljellä. On löytynyt mielikuvitusta vieläpä toteuttaa se nykyisten farisealaisten rajoitusten mukaisesti.

Mielikuvitusta on ollut sekä poliisivoimilla että mielenosoittajilla. Yhden mielenosoituksen sijaan ennakkoilmoitus annettiin 50 mielenosoituksesta jättäen hieman joustavaksi osanottajamäärän, joka oli rajoitettu 10 henkilöön mielenosoitusta kohden ja siten sallien satunnaisten kulkijoiden sijoittumisen looseihin. Lainvartijan puolelta taas loosien paikat oli aidattu karsinoiksi, jotta myöskin määritellyt etäisyydet toteutuu.

Antakaa meidän hengittää..

”Vapaa maa – vapaa sana” oli mielenosoituksen pääteema. Kullakin loosilla saattoi olla myös terveystyranniaan liittyvä oma iskulause kuten ”antakaa meidän hengittää”, ”lasten terveyden puolesta”, rokotepasseja vastaan jne..

”Pitäkää huoli omista asioistanne”- kuuluu itäisen naapurin ääni

Mielenosoittajilta tuli kommentteja, että kun tämä mielenosoitus nyt sujui näin hyvin lakien ja asetusten mukaisesti, niin Haavisto voi hyvällä mielellä matkustaa Venäjälle tapaamaan Lavrovia. Juurikin otsikon mukaisesti myös Suomen pitäisi pitää huolta omista asioistaan, joista tärkeimpiä on perustuslakimme mukaiset ihmisoikeudet sekä heikoimpien kuten vanhusten ja vammaisten asema, mistä tyypillisesti kannetaan huolta vain vaalien alla.

Terveysmonopoli & kumpp. möhköfantin metsästyksessä

Terveystyrannia on saanut ”määritellä” perusoikeuksien rajoitukset jahdatessaan näkymätöntä vihollista kuten Nalle Puh seurueineen jahtasi ”möhköfanttia”. Ovela vihollinen elämänhalussaan muuntuu jatkuvasti uusiksi ja lähettää desantteja ja partisaaneja mitä erilaisimmissa muodoissa ja eri suunnista. On britannialaista, brasilialaista, afrikkalaista ja 1000 muuta alkioita kehittymässä meissä ja muissa maailman ihmisissä.

Hygieniasta eugeniikkaa

Suomalaisissa näyttää kloonautuneen auktoriteettiuskoinen tottelevaisuus omaksuen ”kunnon kansalaisen” roolin ja sen myötä kaikki ylhäältä annetut hygieniasäännöt eristymisineen, desinfioimisineen ja maskeineen. Demokraattisesti valittu eduskuntamme on ottanut ylimmäksi käskynhaltijakseen ”terveysmonopolin”, joka on julistanut itsensä ”koko totuuden haltijaksi” koskien kaikkia terveytemme osa-alueita.

Iltasanomat (13.1.21) kertoi, että venäläisestä heikkokuntoisesta naisesta oli löytynyt paitsi alkuperäinen wuhanilainen virus niin myöskin 18 virusalkiota eli mutaatiota, joiden joukossa mm. brittiversiota ja Tanskassa tavattua ”minkkiversiota” (miten ne sinne oli joutuneet?). Artikkelissa todettiin venäläisten odottavan aivan ikiomaa venäläistä muunnosta.

Venäläisen naisen tapauksesta voisi päätellä, että kypsyneekö noita ”alkioita” erityisesti heikompaa ainesta ja matalampaa hygieniatasoa edustavissa työn, työttömyyden ja kuormien uuvuttamissa kansalaisissa, jotka elämällään ja olemisellaan ”saastuttavat” kanssaihmisiään. Tässä olisi hyviä lähtökohtia jatkaa eugeniikkatutkimusta ja – soveltamista siitä mihin se Suomessakin viimeksi jäi ja mistä ei mikään puolue historiaamme katsoen saane puhtaita papereita. Milloin saammekaan ihka uuden suomalaisen koronavariantin!

Vastarinnassa ei ole kyse omasta edusta – ei pidä purematta niellä

Vastavirtaan uivat ryhmitellään ihmisiksi, jotka eivät kestä ”pientä harmia” yhteisen terveyden vuoksi, vaan ajavat omaa mukavuuttaan. Kuitenkin kysymys pitäisi olla joka miehen ”selonottovelvollisuudesta”, tämä ei ole mikään pikkujuttu ja ei mikään todista etteikö tällainen voisi tapahtua pian uudelleen.

Ystävänpäivän kansalaistorin mielenosoituksessa oli kysymys terveysmonopolien asettamista ”suojelutoimenpiteistä”, joita hallituksemme ja koko virkamieskuntamme toteuttaa, mutta ko. toimien perusteita ei ole ”lakituvassa” käsitelty. Kun on kysymys näin laajamittaisesta ”suojelusta” naamioineen, rokotuksineen, sulkemisineen ja vielä kaikkine niiden jättämine terveydellisine ja taloudellisine jälkineen, niin luulisi, että ihmiset edes kyselisivät, mutta ei – kaikki meni juuri niin kuin ”terveysmonopoli” tahtoi.

Jokaisen on mahdollista tutkia ”aikamme tautia” lukujen ja tilastojen valossa, joita on vielä löydettävissä (ks. myös aikaisemmat puheenvuoroni). Kun mm. näihin perehtyy, niin on todellakin paljon ihmeteltävää ja asioita, jotka eivät aivan täsmää annettuihin tietoihin.. Viljelemättä mitään salaliittoteoriaa pohtimista löytyy myös ”toisinajattelijoiden” eli lukuisien virologien, lääkäreiden, tuomarien yms. näkemyksistä. Näitä ”toisinajattelijoita” on paljon, joten voi arvailla, että lienevätkö he kaikki täysin väärässä olevia foliohattuja ja mikä heidän motiivinsa on! Myös valtamedian esittämä yhden totuuden linja herättää epäilyksiä jo silta pohjalta, että koronalukuja suolletaan ilman mitään taustatietoja ja suhteutusta asukasmääriin, mittausten lukumääriin jne..

Syömäri, juomari ja syntisten ystävä

Mustamaalaaminen (nykyään maalittaminen) näyttää kuuluvan ihmisluontoon, mikä ei ole miksikään muuttunut vuosituhansien saatossa. Vuoropuhelua ei synny, kun lokerointi tapahtuu etänä asianomaista tuntematta jonkin mielipiteen, seuran ja ties minkä perusteella..

Somessa sotakirveet heiluvat ennennäkemättömällä tavalla ja siinä työn touhussa fasistin ja natsin stigmat osuu satunnaisenkin kulkijan otsaan. Yksi nuo termit sisäistävä kansallissosialismia selittävä teoria pitää kansan ”autoritaarista” luonnetta em. ilmentymän syynä. Kasvatus voi myös olla ns. positiivista ”rodunjalostusta”, mutta mahdollistaneeko kansalaistottelevaisuus vai kansalaistottelemattomuus osaltaan kansallissosialismin ja sen ei-toivottujen liitännäisten pesiytymisen laajoihin kansankerroksiin! Vai onko se vain länsi-ja/tai itätuuli, mikä meille vitakimput tuo!

Valtamedian leimakirves näyttää nyt kuitenkin kaatavan rankoja persujen mottiin. Kiitos niille, jotka pahamaineisesta ”foliohattuleimasta” huolimatta uskaltavat olla ”syntisten” ystäviä. Kansalaistorilla soi musiikki ja kansa tanssi. Paitsi että mieleeni nousi otsikon jatkoksi sanat ”verot köyhälistön verta juo ja köyhän ihmisoikeuskin ompi tyhjä lause tuo” niin olisin mieluusti kuullut Kristiina Halkolan esityksen ”Jos rakastat”.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu