Liitossa Elämän kanssa

Lääkkeetön elämä ja kulkutaudit

Mummoni eli yli 90-vuotiaaksi juurikaan käyttämättä lääkäripalveluja ja aivan lääkkeettömästi. Hän totesi, että ei minuun mikään tartu…, voi voi, olen hoitanut keuhkotautisia ja muita kulkutautisia. Hän eli espanjantaudin, aasialaisen ja hongongilaisen ajat; ei tainnut olla maskia, mikä lie ollut salaisuus, mutta ei tarttunut. Kun varoittelimme häntä ajotien ylityksestä, niin hän sanoi, että en ole yhtään kertaa jäänyt auton alle. Eikä hän jäänyt. Kirjoitti ennen kuolemaansa kirjeen ”haudan takaa”, mutta ohjeet ovat intiimejä.

Huumoriako?

Yleisöltä on tullut kysymyksiä, että kuinka maskin kanssa menetellään, kun nenä niistetään tai yskitään. THL ohjeistaa tarkasti ja korjaa vielä ohjeistusta siten, että yskiessä ei tarvitse ottaa pois maskia, mutta kun se kostuu, niin sitten otetaan ja desinfioidaan kaikki ja sitten vaihdetaan maski. Eli varataanpa mukaan maskireppu, jossa on niistämiselle ja yskimiselle riittävästi maskeja senkin varalle, että aivastuttaa (tirskuttaa) jatkuvasti.

Koronamarkkinat

Tuotantoon nyt sellaisia maskeja, joissa on vetoketjulla tai tarralla varustettu yskimis- ja niistämisaukko. Myös kätevät maski-ja desireput voisivat olla hyviä bisnesideoita käsidesi–ja hanskatuotannon lisäksi. Muilla elämän alueilla meillä näyttääkin olevan ideat lopussa, mutta toivotaan, että tämä ”koronatoimiala” tuo meille työllisyyttä ja lisää kansantuotetta. Lehti markkinoi repimällä koronasta aina jotakin uutta: tarkistapa nyt onko sinulla nivelrikko, koska silläkin joutuu riskiryhmään.

Eläväisten uusiokäyttöä

Maskeja löytyy kadulta, kadun varsilta ja katuojista, voikohan niitä joku vielä käyttää? Maskien uusiokäytöllä olisi myös ympäristövaikutuksiten, että maskit voitaisiin käyttää vaikka vessapaperin sijaan , mutta ehdottomasti muistaen, että niitä ei laiteta vessan pönttöön ja saada aikaan viemärien tukkeutumista kuten kävi keväällä hamstratun vessapaperin kanssa. Näin menetellen säästyy ”sitä” paperia, josta koronakeväällä oli jo puutetta. Ja kerätään ainakin maskit tuolta kulkuväyliltä pois, ennen kuin eläväisten lasten vilkas mielikuvitus keksii niille muuta uusiokäyttöä.

Pyörä on keksitty uudestaan

Viitaten edelliseen puheenvuorooni (19.8.20) kyseenalaistin tulevia ”koronarokotuksia” sekä turvallisuuden että suojan suhteen. Eilen nettiuutisissa kerrottiin tutkimuksista, että lievänäkin sairastettu Covid-19 saattaa antaa vahvan suojan taudin uusimiselle. Yhdysvalloissa sallitaan koronaan sairastuneiden veriplasman käyttö koronan hoidossa.
Oulun yliopiston tutkimuksen mukaan (Mtv uutiset 12.11.08) ”kylmettyminen” onkin vakavasti otettava tekijä mm viruksien aiheuttaminen sairauksien puhkeamisessa. Vanha kansa tiesi asian ja toimi sen mukaisesti. Se kuitenkin tuli tutkituksi.

Se on sokerj taat

Koronan vakavuuteen vaikuttavana yhtenä tekijänä pidetään diabetesta ja taas sen yhtenä aiheuttajana pidetään lihavuutta. Mikä on lihavuuden pääaiheuttaja? Ehkä asiaan vaikuttaa ruumiillisen työn /harjoituksen puute, tietovälineiden/netin liiallinen käyttö, lisäaineelliset, sokeroidut ja ravintoarvoltaan huonot ruuat. Vanha kansa sanoi, että se on sokeritauti, joka tulee liiallisesta sokerin syönnistä. Kaikkea voi nykyään syödä, kun vaan otetaan insuliinit. Kotihoidossa olevia diabetes-potilaita seuranneena olen huomannut, että insuliiniannostus lisääntyy ajan myötä, kun jääkaapissa on sokeroituja mehuja yms. hyvää.
Myös raskausdiabetesta seuranneena olen tehnyt huomioita , että hiilihydraattien vähentäminen radikaalisti (vhh) tasapainottaa veren sokerin. Ymmärrän kyllä, että kuten tieteessä sanotaan, nämä ovat ”yksittäistapauksia” ja eivät muuta suurta kuvaa.

Salaliitossa Hyttysten kanssa

Vhh:n puolestapuhuja , ortopedian lääkäri ja pitkän käytännön hoitokokemuksen omaava Antti Heikkilä on painettu ”marginaaliin” ja hänen kirjansa ”Lääkkeetön elämä” on bannattu virallisen terveysmonopolin taholta joidenkin ns. ”pilkkuvirheiden” vuoksi seulomalla hyttynen, mutta nielemällä kameli. Antti Heikkilän ohjeet myös koronan vakavuuden torjuntaan löytyvät pääosin ravinnosta , joka vaikuttaa lihavuuteen ja se taasen diabetekseen, nivelrikkoon jne. Jos ihmiset olisivat terveitä, niin mitä lääkärit tekisivät ja miten lääkkeet käyvät kaupaksi! Lapsuudessani lääkärissä ei juuri käyty , haettiin vain kunnan lääkäriltä matokuuri, kun tuli syötyä suolakalaa, juotiin aitoa maitoa ja syötiin keltaista voita; kunnes nekin sittemmin bannattiin faktantarkastajien toimesta

Koronajyrän alla; kertaus on opintojen äiti

Mummoni ei jäänyt yhtään kertaa auton alle, mutta koronajyrä ajaa koko ajan ”vaivaistalossa” olevan ja ”lääkkeiltä pelastamani ” hänen 94-vuotiaan tyttärensä yli. Rusikoituaan häntä kuukausien ajan viemällä lihat luiden ympäriltä ja paiskaamalla hänet maahan lukuisia kertoja ja viimein viiltäen leikkurilla syvän haavan päähän, aiheuttaen aivoverenvuodon, aivotärähdyksen , vieden liikuntakyvyn, puhekyvyn jne. ..ja lopulta jättäen hänet vuoteen pohjalle, kiusaten sielläkin edelleen kieltämällä mummoni tyttären tyttären vierailut tuomansa kulkutaudin pelossa.

Syylliset on löydetty

Edellä mainittu ei liene yksittäistapaus, mutta vaivaistalon itku ja parku on peitetty lääkkeillä sillä aikaa kun Thl pohtii maskiin yskimistä, media hehkuttelee koronalla, omaisten oikeudet on jyrätty ja heistä on tehty ”syyllisiä” taudin levittämiseen, kansaa kiinnostaa vain seksi, kirkosta kuuluu virsien pauhu ja radiossa lauletaan kiitos luojan…

Ympyrä sulkeutuu

Miten tervaskannoksi tullaan ? Tervaskannolle on omat selityksensä alkaen luonnonvalinnasta, mutta ei tervaskannoksi ainakaan tulla syömällä sokeria, lääkkeitä, tehtailtua ruokamössöä, istumalla netin ääressä, kulkemalla aurinkolasit silmillä sisällä ja ulkona, hengittämällä omaa hiilidioksidia maski naamalla jne… Ja haluaako kukaan enää tulla tervaskannoksi” onkin jo toinen kysymys! Suun pieksäntä kuitenkin loppuu siihen, kun lopulta sinulle puetaan hygieniahaalari hoitotahdostasi riippumatta. Sormus on liiton merkki, mutta viiva koostuu äärettömästä määrästä pisteitä.

PS Kannattaa lukea myös nuo aikaisemmat puheenvuoroni niin, piäsöö kokonaesuuvesta kärrille

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu