Miksi tuo ”hullu” yhä huutaa – For God`s Shake, lopettakaa rokotukset

…. lieneekö hän päästänsä sekaisin

Geert Vanden Bossche( ks. blogini 11.3.21) on tehnyt ”viimeisen videonsa” 1.6.21, jossa hän peräänkuuluttaa lopettamaan massarokotukset välittömästi. Nuorten ja lasten rokottaminen ei poista ongelmaa vaan lisää sitä. Virus kehittää kilvan mutaatioita, joiden infektoimiskyky on yhä suurempi.

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää…

Kuten olemme nähneet, rokotukset eivät estä rokotettuja levittämästä virusta, vaan rokotetut muodostavat jopa hedelmällisen maaperän viruksen kiertokululle. Rokotukset heikentävät rokotettujen luonnollista immuniteettia sallien virusmutaatioiden murtautua sen läpi ja näin muodostaen rokoteresistenssiä. Tässä tilanteessa rokotuksista, jotka tarkoitettiin riskiryhmien suojaksi, ei hyödy enää kukaan. Massarokotusten ”voitokkaan” alkutaipaleen jälkeen kaikki ei menekään niin kuin ajateltiin, varoittaa Geert.

Laumasuojan perimmäinen tarkoitus..

Myös terveiden, rokottamattomien immuniteetti joutuu koetukselle yhä vakavampien mutaatioiden vuoksi. Laumaimmuniteetti, jonka perimmäinen tarkoitus on suojella nimenomaan rokottamattomia, onkin kääntynyt päinvastaiseksi. Rokottamattomien tuleekin varoa rokotettuja, kun heillä (rokottamattomilla) kuitenkin on vielä toivoa luonnollisen immuniteettinsa ansiosta, joka pystyy ”taistelemaan” erilaisia muunnoksia vastaan. Paitsi, että tämä luonnollinen immuniteetti katoaa rokotusten myötä , rokotukset antavat vain spesifistä suojaa. Edelleen hän jatkaa, että juuri nyt kun testejä tulisi jatkaa rokotettujen keskuudessa myöskin, kaikki maat tekevät juuri päinvastoin, testejä vähennetään ja siten viruksen lisääntymien ja muunnokset jäävät huomaamatta.

Näin maamme makaa – kukaan ei tiedä mitään..

Koronavirukseen on kuollut Suomessa myös rokotuksen saaneita ihmisiä – HUSin lääkäri: ”Tiedossa on hoivalaitoksissa menehtyneitä”. (Yle 28.4.21)

Tautiin menehtyneiden rokotettujen ihmisten määrää ei tunnu itse asiassa tietävän tarkasti kukaan. … lääkärit toteavat sähköpostilla Ylelle kuin yhdestä suusta, ettei heillä ole yksityiskohtaisia tietoja rokotetuista sairastuneista tai menehtyneistä ja kehottavat kysymään asiaa THL:stä.( Koronavirus28.4. 13:01Päivitetty 29.4.yle)
Piritta Rautavuori (THL) vastaa sähköpostilla, että: ”…… Toistaiseksi ei ole antaa arviota siitä, kuinka moni rokotteen saanut on mahdollisesti kuollut koronaan”…

He levittävät, sairastuvat ja kuolevat kuitenkin joko koronaan tai rokotuksiin..

Osastoilla olleista potilaista yli 40 prosenttia sairastui, osa lievästi, osa tarvitsi kevyttä hengitystukea ja osa sairastui vakavasti.– Lähes kaikki heistä olivat saaneet yhden rokoteannoksen, yhdellä menehtyneistä oli jo kaksi rokoteannosta, Leskinen kuvasi. (IS Petri Seppä 26.5.21). Tästä aiheesta lisää ajankohtaista tietoa lopussa.

He puhuvat yhtä ….. (Hanna Nohynek 2.6.21, Mika Rämet 2.6.21 A-studio)

Maailma on täynnä erilaisia tauteja. Miksi korona olisi sitten se, joka meidän täytyy täysin eliminoida, kun näyttää siltä, että se ei edes ole täysin eliminoitavissa? Tämä ei ole isorokko (Nohynek yle 3.6. 21 klo 06.00) ja jatkaa– Sitten meillä on ihmisiä, jotka eivät pysty muodostamaan suojaa. Heitä pitää suojella toisella tapaa”.

ja Mika Rämet komppaa… niin, maailma on täynnä influenssasepidemioita.
”Muistetaan, että on esimerkiksi influenssaepidemioita, RS-virusepidemioita, jolloin ei suljeta kouluja tai täysin estetä vierailuja hoivapaikoissa.

Ja tekevät toista …..

Tampereella mukana 40 alle 12-vuotiasta – pienimmät vain puolen vuoden ikäisiä (Vesa Vanhalakka 26.5.21 Aamulehti)
Kirkkaimman kruunun (corona=kruunu= vallan symmboli) vetovoimaa käyttäen Rämet hehkuttaa”Meidän tulee löytää se tasapaino, että yhteiskunta on riittävän avoin ja että pystymme suojaamaan heidät, joilla ei ole suojaa ole. Sen vuoksi tämä suomalaistutkimuksen tulos, että kun otan rokotteen – suojaan myös lähiympäristöä, oli erinomainen”.

Huipennukseksi THL taas ”rustaa runon” – saatte syödä ilman maskia

Jos edellisistä terveysmonopolin edustajien ulostulojen koukeroista ja kielikukkasista ei muuta selvää saanut, niin ainakin seuraava Mtv:n ilouutinen on selvä, sillä Mtv uutiset 3.6. kertoo, että arkielämässä nämä neuvot tarkoittavat THL:n mukaan esimerkiksi sitä, että täysin rokotettu voi kutsua täysin rokotettuja ystäviä kotiinsa syömään ilman maskeja ja turvaväliä.

Kuin kultarengas sian kärsässä – on mairea puhe

Muistutan taas, että pääministerimme puhui kauniisti keväällä 2020 ”kaikkein hauraimpien” suojelusta. Ne useimmat ”kaikkein hauraimmat” tuli suojelluksi hautaan ensimmäisen kolmen vuosineljänneksen aikana eristettynä omaisistaan. Uusi ”riskiryhmien suojelun” täydennysjoukko koostuu puolivuotiasta vauvoista 12 vuotiaisiin lapsiin. Viime sodassa se ikäraja oli n. 17 vuotta niillä, jotka kutsuttiin täydennysjoukkoihin.

Puhu sinä – minä pien hevosta

Sioista, kärsistä ja saparoista puhuu myös Sanna Marin blogissaan (2010), ja toteaa lopuksi:”Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille”.

Todettakoon nytkin (2020-2021), että ainakin lääketeollisuus kumartaa, ja aivan riippumatta siitä kummallako puolen esirippua aivottomat lampaat ovat; tähän voinemme kaikki yhtyä rokotekannastamme huolimatta!

Vaikka joku nousisi kuolleista kertomaan – he eivät usko

Koronahärdellin johto (missä lieneekin) on sotahuumansa nousuhumalassa kadottanut kaiken järkensä ja ottanut tavoitteekseen 7 miljardin ihmisen geneettisen koodaamisen vertaansa vailla olevana ihmiskokeena, jossa uhrien määrä jatkanee nousuaan eksponentiaalisesti ehkä vielä vuosikymmenten tai jopa vuosisatojen ajan, ja nyt laskuhumalan uhatessa, krapulan pelossa on ottanut lapset ja imeväiset tukemaan maailmanlaajuista ”laumaimmuniteettiteoriaansa”, joka näyttää pahasti rakoilevan.

Viisailta olet tämän salannut – mutta ilmoittanut lapsenmielisille

Tiede ei yleensä ole monimutkaista, vaan se aukeaa ”katujärjelle” ja usein vielä paremmin kuin ”tämän maailman” oppineille. Geert Vandenin teoria haastaa kaikki koronatorjuntatoimet vetoamalla arkijärkeen, joka on näyttänyt katoavan taitelun johtajilta. Tuo järjen ääni huutaa vielä ”lapsenmielisissä” kansalaisissa. Joten ”For God`s shake”, tutustukaa tämän vakavasti otettavan virustutkijan ja rokotekehittelijän ajatuksiin (Geert Vanden Bosschen,DVM, PhD virology, independent seasoned vaccine researcher, previos SPO at the Bill & Melinda Gates Foundation and SPM at GAVI), sillä esirippu on revennyt!

PS tilannekatsauksia – jäitä hattuun

Katso myös blogini 11.3.21 “Myymmekö hernekeitosta esikoisoikeudet – vai taasko yksi tohtori Tuho” sekä blogini 25.2.21 ”Hupsista –ennustukseni toteutui” esim. kappale ”Wuhanilainen on puhunut..”.

Rokotushaitat: Vakavia haittailmoituksia jo nyt yli 30-kertainen määrä Pandemrixiin verrattuna, mutta rokotustoimet jatkuvat!

Kuka nyt kuolee? Miten rokotukset rotii? Omat tilastoni ajalta 18.5.20-1.6.20 ja ajalta 18.5.21-1.6.21 näyttävät, että koronakuolemia ko. ajalta 2021 on ollut 23 ja kriittisiä 17, kun luvut 2020 olivat 18 ja 9. Eli rokotusten hyvästä vauhdista huolimatta, kuolemat ja kriittiset tautitapaukset ovat lisääntyneet. Vastaisiko THL, että kuka nyt kuolee, kun lähes kaikki yli 75vuotiaat on rokotettu?

Ja 3.6.21 Yle jatkaa ” Korkean tartuttavuuden variantilla, suojauksista huolimatta, virus tarttui ensin henkilökuntaan, siitä jatkotartuntoina muuhun henkilökuntaan ja sitten hiljalleen sitä kautta potilaisiin. Rokotettu henkilökunta oli pääsääntöisesti täysin oireetonta, kertoo Leskinen” . ”Menehtyneistä viisi oli rokottamattomia, 11 kertaalleen rokotettuja ja yksi oli saanut täyden rokotesarjan” Tartunnan saaneista potilaista 41, eli valtaosa, oli yhden rokoteannoksen saaneita. Kaksi oli saanut täyden sarjan ja 14 oli rokottamatta … että rokotettu, oireeton henkilökunta tartutti sekä rokottamattomat että rokotetut ja että 2 oli saanut täyden sarjan, joista 1 eli 50% menehtyi tällä jatkotartunnalla.… Viitaten tekstiin, Geert Vandenin mukaan rokotus on juurikin ”spesifinen” eli ei suojaa erilaisilta muunnoksilta!

Vrt. Coronavirus cases (dayly deaths-käyrät) kevät 2020 ja 2021; rokotuksista huolimatta laskevat käyrät kesää kohti ainakin Euroopassa, joten ei liene perusteltua tältäkään osin sanoa vielä mitään rokotustenkin ajoittuessa mukavasti kesän tuntumaan!

Raha tulee rahan luokse (Lapset ansaitsevat oman rokotteen; Rämet blogi)

Tampereen yliopiston tutkimusryhmä on saanut miljoonan dollarin lahjoituksen Bill ja Melinda Gatesin säätiöltä (Iltalehti 29.4.20)
Jo aiemmin Gatesien säätiö on rahoittanut Tampereen yliopiston tutkimusta lähes 20 miljoonalla eurolla. Malin lisäksi sitä on tehnyt myös Nigerissä ja Burkina Fasossa. (Iltalehti 29.4.2020) Näissä maissa puhuu raha houkuttimena, mutta meillä tarvitaan jo jonkinlaista epäitsekkyyden sädekehää (kun otan rokotteen – suojaan myös lähiympäristöä).

Seychellit on yksi koronarokotuksissa nopeimmin edistyneistä valtioista. Väestöstä selvästi yli 70 % on saanut koronarokotteen ja yli 60 % jo kaksi annosta. Tartuntakäyrä oli matomaisen matala, kunnes toukokuussa tapausmäärät ponkaisivat ylös.” (lääkärilehti 28.5.21 Mika Rämet). Jos Scheychellien tilanteen perusteella tehdään suora päätelmä, että lasten rokotukset johtaisivat laumaimmuniteetin muodostumiseen, niin Geert Vandenin näkemyksen mukaan kävisi päinvastoin ja kokeilu aiheuttaisi katastrofaaliset seuraukset eikä olisi enää korjattavissa uudelleen testaamalla kuten tilastotieteilijän kumisaapaspäätelmä. Sen sijaan Geert Vandenin ohjeistuksen mukaisesti tulee aloittaa kiireesti rokotettujen, oireettomien testaukset ilmiön selittämiseksi (ks myös ed. teksti ; Is Petri Seppä 26.5.21)!

Lopuksi: ”… hänestä täytyy ensin tulla ”hullu”, jotta hänestä tulisi viisas” ja vielä säe Hectoria: Kuinka tämän tuntisi omaksi maakseen? Vesi oli mustaa kuin aikakin..

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu