Muna vai kana – aapiskukko ei muni uudessa normaalissa

Mikälie-ukko horisee – parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan

Massarokotukset keskellä riehuvaa pandemiaa voivat aiheuttaa rokoteresistenssiä (ks. blogini 11.3.21). Tuleeko virus voittamaan taistelun ihmiskuntaa vastaan kehittäessään vakavampia mutaatioita? Nämä ovat mm. Geert Vanden Bosschen (Geert Vanden Bossche, DVM, PhD virology, independent seasoned vaccine researcher, previous SPO at the Bill & Melinda Gates Foundation and SPM at GAVI is urging WHO and world political leaders to immediately..) vakavia näkemyksiä ja kysymyksiä, joilla hän yrittää haastaa tiedeyhteisöä pohtimaan ”väliintuloamme” koronaviruksen luonnolliseen kulkuun. Voidaanko hänen näkemyksensä, kokemuksensa ja kysymyksensä täysin ohittaa!

Hätätilatoimenpiteinä on laitettu mutkia suoraksi; sulkuja sinne ja tänne, piilouduttu maskin turviin ja kiireellä kyhättyjä rokotteita huiskittu saattohoitopotilaillekin, mutta onko kukaan selvillä kokonaisuudesta. Geert Vandenin mukaan edellä mainitut uhkakuvat täytyy kiireesti ottaa pohdittavaksi; jotta emme kävisi tuhon tielle. Mutta ”kirjanoppineemme” tuomitsevat ”mikälie-ukko” sekin, vaivautumatta edes tutustumaan mihinkään virallista linjaa kritisoiviin kannanottoihin.

”Profeettoja” te jahtaatte ja toiset olette jo ”tappaneet”..

Useat virusasiantuntijat ja lääkärit edellä mainitun lisäksi ovat jo pidemmän aikaa olleet huolissaan ja varoittaneet sekä pikaisesti kehitettyihin rokotteisiin sinänsä liittyvistä ongelmista että valtavien rokote- ja rajoituskampanjoiden tuomasta ”uudesta normaalista”, mikä saattaa osoittautua katastrofiksi koko ihmiskunnalle. Kaikki nämä ”huutavan äänet” on mitätöity ja tehty naurettaviksi. Joku tai jotkut on julistaneet itsensä tai toisensa suurimmiksi, pätevimmiksi ja kauneimmiksi puolijumaliksi tässä koronahässäkässä.

Itkeekö Raakel lapsiaan..

Missä on ne isät ja äidit, mummot ja ukit, jotka ovat todella huolissaan lastensa ja lastenlastensa tulevaisuudesta? Koronatoimien vastarinnassa ei ole kysymys koronaväsymisestä, ei ole kysymys itsekkyydestä ja pienestä harmista, ei omista ulkomaanmatkoista vaan suuresta ja perustellusta huolesta. Koronakriittiset ja koronamyönteiset ovat juuttuneet esittämään ”faktoja” puolesta ja vastaan. ”Koronanegatiiviset” sanovat: ei kuolleisuus ole juurikaan noussut ja ”koronapositiiviset” sanovat, no eihän se ole noussut, kun on ollut tehokkaat koronatoimet.

Tästä muna-kana ongelmasta saa kiistellä loputtomasti ja kummatkaan osapuolet eivät saa riittävää näyttöä väitteilleen ainakaan tässä vaiheessa. Salaliittoteoriana voisi jopa uskoa, että jollekin taholle on edullista harhauttaa ihmiset riitelemään, silloinhan tietyt kysymykset jäävät piiloon. Siinä unohtuu paljon vakavammat ja ajankohtaisemmat kysymykset; pitäisi olla hoitamassa käärmeen pistoa eikä jahtaamassa käärmettä

Mikä munista oiskaan se soikein, jos miljoonaa tutkia saa …

Riittävä ”tilastollinen” aineisto saadaan vuosien kuluttua jos sittenkään. Vasta sen perusteella voidaan tehdä päätelmiä. Mutta onko nyt parempi mennä virsta väärään kuin vaaksa varaan eli ottaa ”koronatiimiin” mukaan myös ne, jotka ovat kivenä kengässä. ja myöskin maalaisjärki, joka usein sokaistuu liian yksipuolisesta omissa ympyröissä pyörimisestä; sitä sanotaan ”ammattisokeudeksi”. Lisäksi perusteltua tietoa tulisi olla saatavilla myös meille kaikille, koska kysymys on meidän jokaisen elämästä ja olemassaolosta.

Syystä tai toisesta joskus ”oppikin” ojaan kaataa” ja etenkin nyt näyttää sille, että pääagitaattorien aapiskukko ei enää ole muninut pitkään aikaan ja siksi lukeneisuus on tasolla ”sinä kyllä luet, mutta mahdatko ymmärtää” ja sitä myötä uteliaisuus ja kiinnostus ilmiöiden arvaamattomuutta ja kompleksisuutta kohtaan on kadonnut ja maailma muuttunut yhden totuuden uskoksi (tässä yhteydessä lääketieteen ja –tehtailun laboratorioksi).

Jokin pandemia täällä kuitenkin on….

Uskovatpa toiset hysteriapandemiaan tai viruspandemiaan tai siltä väliltä, mutta hoitokeinot on rankat ja niistä on nyt kysymys. Viimeistäänkin nyt pitäisi jokaisen tulla ulos poteroistaan esittämään kysymyksiä tästä maailmanlaajuisesta operaatiosta; kuka tämän hallitsee ja mihin olemme menossa. Viime keväänä uskoa luotiin rokotuksiin ja ”pandemian” päättymiseen. Pikku hiljaa ”päättäjät” hivuttavat ajatuksiimme ”jatkuvan pandemian periaatteen”, ehkä huomattuaan, että mutantteja pukkaa lisää ja ei taida näillä näkymin lockdownit, maskit ja rokotukset olla kestävä ratkaisu pandemiaan. Kuten pääministerimme sanoi ”se voi jatkua vuosia…”.

Yhteinen Tellus – asia kuuluu kaikille

Ei enää mitään salaisia kansioita tule suvaita (ks. blogini 8.10.20 ) hallituksemme suunnitellessa koronatoimia (vrt. Olli Mäenpää), ei salaisia Bilderbergejä yms. salaseuroja ja looseja tässäkään maassa, missä muutoin ”salaliittoteoreetikot” ovat vapaata riistaa ja lobbarilistat loistaa tyhjyyttään! ” Koronanegatiivisena” enemmän kuin positiivisena näen, että ”neuvoa-antavaa” koronatoimien tehokkuudesta saadaan vertaamalla mm. Belgiaa ja Ruotsia, Etelä-Dakotaa jne., sekä vertaamalla aikaa ennen uusia ”pakkotoimia” ja aikaa niiden jälkeen (lukuja ja tilastoja). Tämän voi jokainen tehdä itse ja sentään meillä on vielä oikeus omiin päätelmiinkin.

Kindergaarten – ja ihmiskunnan viholliset

Se on koronaväsymystä – sanovat ymmärtäjät ja kallistavat päätään myötätuntoisesti ja sparraavat” kyllä se siitä, jaksakaa vielä vähän”. Ne on salaliittoteoreetikoita, hörhöjä tai ihmiskunnan vihollisia sanovat puolestaan vastakkaisella puolella olevat ja heristävät nyrkkiään. Olemme kindergaartenissa ja odotamme pääsiäisen yllätyksiä kindermunista. Ja Eesau on jo syönyt hernekeittonsa (ks. blogini 11.3..21 ja 25.2.21).

Pieniä kihoja siellä ja täällä – ja suuria tahoja Fauceineen

On hyvää asiaan liittyvää lukemistoa ja tutkimusta koskien mm. rokoteresistenssiä, jota testattiin ”pikku tipuilla” (Why the evolution of vaccine resistance is less of a concern than the evolution of drug resistence: David A.Kennedy and Andrew F. Read ) ja ”rna-”ruiskeen” vaikutusta perimään (Andrew Fire ja Craig Mello löysivät RNA-häirinnän…Duodecim 2006), jota testattiin sukkulamadoilla, niillä useiden vanhempien painajaisilla, joita he yllätyksenä anaalitohtorin* ominaisuudessa yön pimeän hetkinä lastenkamarissa sähkölamppuineen jahtaavat, mutta jotka eivät sentään päähän kihoa.

Em. tutkimukset kaikkine puutteineenkin voivat antaa osviittaa kehityksen suunnasta ja herättää tarpeellisia epäilyksiä ja vihjeitä (ns. salaliitojakin), joille aina uudet teoriat pohjautuvat (kuten, että telluksemme onkin pallo), kunnes ne tieteen taholta virheelliseksi havaitaan ja kumotaan tai täydennetään. Tämä on tieteen avoimuutta.

Toivotaan, että oikeat kukot alkavat munimaan ”uudessa normaalissa järjestyksessä” – Hyvää pääsiäistä kaikille Hectorin siivittämänä!

Nään kartalla pikkuisen pallon
Sen nimi on Tellus tai Maa,
Ja sisällä pikkuisen kallon
Käy ihminen taisteluaan o
On helppoa hiljainen olla
Ja tyytyä puolikkaisiin,
Tai luopua vain sovinnolla
Jos vahvemmat vaativat niin…
On taivaalla kuu, siellä pellejä nään,
Jotka vilkuttaa lapsille maan.
Moni nälkäinen suu ilman velliä jää,
Kuussa sirkusta laajennetaan…

Suomen media löysi sitten ”perimmäisen” selityksen Ruotsinkin mielenosituksille!
*Mielenosoituksen järjestänyt Frihet Sverige ei ole äärioikeistolainen järjestö, vaan sen johdossa on vaihtoehtoiseen lääketieteeseen profiloituneita ihmisiä. Järjestön puheenjohtaja Mikael Nordfors on tunnettu aiemmin Ruotsissa lempinimellä ”anaalitohtori”, kertoo Aftonbladet. HS Jussi Sippola 7.3.
Hän sai Ruotsissa 2000-luvun alussa useita varoituksia kyseenalaisista anaalihieronnoistaan, joita hän teki yllättäen potilailleen.

 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu