Pohtimista aivottoman kansan päättäjille – ”mitäs minä….

sanoin” – tieteessä tapahtuu

”Mitäs minä sanoin” ( perhaps someone finally received my memo, see point 9), lähinnä näin ilmaisee twiitissään 14.7.21 epidemiologi, rokotusten kehittäjä ja tieteellisesti Covid-pandemiassa sivuutettu tutkija ja viittaa SAGE:n raporttiin (9.7.21), joka toteaa kohdassa 9 seuraavasti:

Infektioiden lisääntymiseen liittyy 4 merkittävää riskiä. Nämä ovat kriittisten tapausten ja kuolemien lisääntyminen, enemmän viruksen aiheuttamia jälkitauteja (Long Covid), pitkittyneitä sairaslomia ja lisääntyvä uusien varianttien ilmentymisen riski. Laaja-alaiset rokotukset samanaikaisesti laaja-alaisten tartuntojen kanssa luo suotuisat olosuhteet varianttien synnylle, jotka pystyvät kiertämään immuniteettiä. Todennäköisyyttä viimeksi mainitulle tapahtumalle emme vielä tunne, mutta sellaisen variantin syntyminen on suuri riski myös maailmanlaajuisesti (Ninety-third SAGE meeting on COVID-19, 7 July 2021).”(1)

Mitä hullua – ei laumaimmuniteetti vaan ehkä täydellinen resistenssi rokotteille.

“Today, I was made aware of the following publication: COVID-19 vaccines dampen genomic diversity of SARS-CoV-2: Unvaccinated patients exhibit more antigenic mutational variance.”
“This is one of the most abominable publications I’ve ever read.(2)

Referoimani tutkija ottaa kanttaa yllä olevaan tutkimukseen ja tutkimuksen tekijöihin (ks. blogin lopussa tiedot) toteamalla, että heti massarokotusohjelman alusta lähtien olisi pitänyt olla selvää, että piikkiproteiinipohjaisiin koronarokotuksiin kuuluvien olennaisten puutteiden vuoksi niiden käyttöönotto ihmismassojen rokottamiseen juuri pandemian huipulla aiheuttaa sen, että laumaimmuniteetti on kaikkein viimeinen asia mikä tässä kampanjassa mahdollisesti saavutetaan ja edelleen näiden rokotteiden ”päivitykset” tulevaisuudessa täyttää kaikki ne olosuhteet, jotka yllyttävät virusta oppimaan uusia tapoja kiertää rokotuksilla tuotettua immuniteettiä päättyen mahdollisesti täydelliseen resistenssiin Covid-19 rokotteiden suhteen. ”.(Not Covid-19 vaccine-mediated but naturally acquired immunity enables herd immunity; Geert Vanden Bossche

Kissa ottaa kiinni omaa häntäänsä – elinikäinen piikitys

Kun rokotevälitteinen ABS (=vasta-aine) tuotetaan ns. 2. polven rokotteilla (jotka eivät steriloi virusta), se ei tule näin ollen ratkaisemaan viruksen kykyä kiertää tuota immuniteettiä, vaikka päivitetyt rokotteet annettaisiin puolen vuoden välein. Ja tämä johtuu siitä, että toisen polven rokotteet ainoastaan kopioivat sitä S-spesifistä ABS:ää, mikä oli ensimmäisen polven rokotteissa (niiden ollessa ei- geneettisiä perusteiltaan), ja siksi nämä uuden polven rokotteet eivät ole tehokkaita erilaisia Sars-CoV-2 variantteja vastaan.

Inhottavaa – massarokotusten puolesta puhujat kiipeävät latvasta puuhun …

He (= alla mainitut tutkijat) toistavat WHO:n evankeliumia: ”Mitä enemmän virusreplikaatiota, sitä enemmän mutaatioita ja siksi massarokotusten lisääminen estää uusien varianttien ilmaantumista”.

Eivätkö he ymmärrä, että massarokotuksia ei voi tehdä näillä C-19 rokotteilla ilman, että rokotetut kohdistavat valtavan immunologisen paineen virukselle ja ilman että rokottaminen tarjoaisi tasaisesti kasvavan hedelmällisen maaperän varianteille, jotka ikään kuin erikoistuvat kiertämään juuri tätä rokotevälitteistä, kapea-alaista immuniteettiä.

Laiskanläksyt tutkijoille – laumaimmuniteetti; epidemiologian peruskamaa

Eivätkö he ymmärrä, että juuri tämä laajalle levinnyt immuuniselektiivinen paine on nyt edistämässä parhaillaan tapahtuvaa sellaisten immuniteettiä kiertävien varianttien evoluutiota, joilla on yhtenevä genetiikka piikkiproteiininge kanssa ja siksi mahdollistaen viruksen sopeutumisen sen uuteen ja haastavaan ympäristöön? Ja että etupäässä rokotetut luovat näitä variantteja? (Jopa vielä näiden kyseisten “tutkijoiden” omien löydöksien mukaan).

Mutaatioiden kirjo rokottamattomissa voi olla suurempi, koska nämä ihmiset eivät aseta selektiivistä immuunipainetta piikkiproteiinille, ei edes luonnollisen infektoitumisen kautta. Ja lisäksi rokottamaton populaatio ei ole suotuisa kasvualusta em. tyyppisille varianteille, koska niille ei olisi siitä mitään ns.”kilpailuetua”.(Not Covid-19 vaccine-mediated but naturally acquired immunity enables herd immunity; Geert Vanden Bossche

Geert uhraa maineensa näkemystensä vuoksi – ja virus hioo tekniikkaansa

Hänen ajatuksensa kiinnostavat minua ennen kaikkea niiden yksinkertaisuuden ja luontoa mukailevien  päätelmien vuoksi. Näiden pohjana on kaiken elollisen ”selviämisvietti” ja jos sitä vastaan ihminen järjestää suuren tuhoamiskampanjan, niin ei ole mitään takeita siitä, että luonto/ ”eliö” ei vastaisi samalla mitalla etenkin kun tässä sodassa käytettävä ase lähinnä hoitaa oireita eikä tuo ihmiskunnalle immuniteettiä (kuin ehkä osittaisen) kuten on enimmäkseen tapahtunut perinteisten rokotusten suhteen (polio, tuhkarokko jne.). Myöskään näiden suureksi osaksi hävinneiden tautien vastakampanjat eivät ole tapahtuneet koskaan siinä mittakaavassa mitä nyt sekä sulkujen, karanteenien, eristämisten (jotka jo sinänsä Geertin mukaan antavat aikaa virukselle kehittää tekniikoitaan) yms. suhteen ja nyt lisäksi massarokotusten muodossa.

Lääketeollisuuden mahtava bisnesidea – ylittää hurjimmatkin tuotteistamisen elinkaariteoriat

”Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille” (Sanna Marin 2010)

Todettakoon nytkin (2020-2021), että ainakin lääketeollisuus kumartaa, ja aivan riippumatta siitä kummallako puolen esirippua aivottomat lampaat ovat; tähän voinemme kaikki yhtyä rokotekannastamme huolimatta! (katkelma blogistani 5.6. 21 ”Miksi tuo hullu yhä huutaa – For God`s Shake – lopettakaa rokotukset.

Jos suunnitelmat sikapiikissä meni vähän myttyyn, niin nyt pitkät valmistelut sisarviruksen hoitoon näyttäisi tuottavan tulosta ja edessä häämöttää mahtava markkinarako koko väestön elinikäisille rokotebuustereille , toistettuna muutaman kuukauden välein. Ilman niitä ei enää tässä virusten ja muiden mikrobien maailmassa voine elää. Juuri niin, kuten Mika Rämet totesi, lapsetkin ansaitsevat oman Covid-rokotetutkimuksensa (painotettakoon sanaa ”ansaitsevat”).

Aivottomien lampaiden viisaat paimenet – ensin keritsevät ja sitten taputtelevat

Lienee tämä koronavirus luonnollinen tai manipuloitu, mutta jo alkutilanteessa oli havaittavissa suhteettomia toimenpiteitä sen havaittuun vakavuuteen nähden. Nyt sitten odottelemmekin kuinka ”lääkintäfoorumi” etäpäätteineen johdattelee asiassa eteenpäin; meneekö se niin, että kun lopetetaan testaaminen (jo ehdotettu, vaikka Suomessakin viime kesään verrattuna , tartunnat, kriittiset ja menehtyneet nousussa rokotuksista huolimatta) ja mediajulkisuus, niin ”siitä mistä ei puhuta, sitä ei ole…” Tästä taas, varsinkin mustat, aitojen yli hyppivät sellaiset, tekevät erilaisia päätelmiä ja salaliittoteorioita, joten lisää gatekeepereitä tarvitaan aitaukseen.

PS Blogi perustuu myös aikaisemmin referoimani Geert Vanden Bosschen tieteelisiin dokumentteihin, joista viimeisin on 14.7.21 julkaistu ”Not Covid-19 vaccine-mediated but naturally acquired immunity enables herd immunity; Geert Vanden Bossche. Tämän blogin sanoma on se, että nyt hänen ajatuksensa liittyen massarokotuksiin ja laumaimmuniteettiin ovat tulleet huomioiduksi SAGEN raportissa 9.7.21, jossa ”hirviövirusten syntymistä” massarokotusten seurauksena pidetään mahdollisena (viite 1). Toinen blogin pääteema on ko. tutkijan näkemys julkaisusta, josta tarkemmat tiedot blogin lopussa (viite2). Olen kirjoittanut useita blogeja em. aiheesta. Yksi blogini bannattiin toimituksen taholta, tästä selvitystä edellisessä blogissani” Kiireesti älykkyystestiin- tyhmien rokotukset….”

(1):” There are four major risks associated with high numbers of infections. These are an increase in hospitalisations and deaths, more ‘Long-COVID’; workforce absences (including in the NHS); and the increased risk of new variants emerging. The combination of high prevalence and high levels of vaccination creates the conditions in which an immune escape variant is most likely to emerge. The likelihood of this happening is unknown, but such a variant would present a significant risk both in the UK and internationally.”9.7.21

(2)1.7.21 COVID-19 vaccines dampen genomic diversity of SARS-CoV-2: Unvaccinated patients exhibit more antigenic mutational variance Michiel J.M. Niesen1 , Praveen Anand2 , Eli Silvert1 , Rohit Suratekar2 , Colin Pawlowski1 , Pritha Ghosh2 , Patrick Lenehan1 , Travis Hughes1 , David Zemmour1 , John C. O’Horo3 , Jo-seph D. Yao3 , Bobbi S. Pritt3 , Andrew Norgan3 , Ryan T. Hurt3 , Andrew D. Badley3 , AJ Venkatakrishnan1 , Venky Soundararajan1,2* 1. nference, inc., One Main Street, Suite 400, East Arcade, Cambridge, MA 02142, USA 2. nference Labs, Bengaluru, Karnataka, India 3. Mayo Clinic, Rochester, MN. It is made available under a CC-BY 4.0 International license . 55901, USA * Address correspondence to: Venky Soundararajan

 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu