”Tämän maailman ruhtinaat” peräävät luottamusta

Luottamusta auktoriteetteihin?

Keväällä THL antoi suuria lukuja suomalaisten sairastumisesta ja tautihuippuja povattiin milloin vapuksi ja milloin juhannukseksi jne.. Ei ole pahoittelua kuulunut, kun ennusteet eivät toteutuneet; puolusteltiin syyllä, että kukaan ei viruksesta silloin mitään tiennyt, mutta pitikö pelotella noin isoilla luvuilla! Ja sama peli on jatkunut pitkin syksyä tuottaen yhä uusia ennusteita ; kuukauden kuluttua meillä on 2000… , 3000 päivittäistä tartuntaa – ja ei ole vielä ollut, mutta siitähän ottaa hallitus kunnian. Oteaan lisäksi vielä luottosaldoon takinkääntötemput maskeissa yms.. Median ”uutiset ”eivät täsmää tilastoihin (esim. koronan kehitys ja rajoitustoimien tehokkuus eri maissa), mutta väliäkö sillä, luotetaan!

Rokotus tehoaa kaikkeen, myös mutaatioihin

Sehän on selvää , että virus muuntuu (ks. puheenvuoro ”Voi kauhistus mikä hirvitys”). Mutta kun virus muuntuu, niin mihin suuntaan sen aiheuttaman taudin vakavuus kehittyy? Maalaisjärkeä käyttäen tuntuisi, että muuntautuessaan helpommin tarttuvaksi taudin oireetkin tulvat lievemmiksi ja virus voi hyvin, kun populaatio kasvaa( ei kai viruksellakaan liene tarkoitusta itseään tuhota). Nyt ”mutaatiot” ovat median uusin juttu. Keväällä Islanti ilmoitti, että viruksesta on löytynyt jo n. 40 eri mutaatiota ,mutta silloin siitä ei otsikoitu. Rokotus tulee pelastamaan maailman; parempi että yksi tai muutamat kuolee kuin että kaikki kuolevat….

Vain lapset osaa leikkiä, muut pelaa peliä …

Ei aikuisen ihmisen luottamus koronan hoitoon ja rokotteisiin sillä kasva, että päättäjät meille oikein malliksi esiintyy kuonokopat naamalla, vaikka ketään ei ole lähistöllä eikä se luottamus kasva silläkään, että ”silmäätekevät” ottavat rokotuksen ensimmäisenä kansan nähden.

Yksi kaikkien puolesta…..

Hyvää joulua kaikille! Elämä on lopultakin suurta ihmettä. Suuresta ihmeestä kertoo myös joulun perinne, jossa ”ihme” kansan villitsijänä tuomittiin tämän maailman ruhtinaitten toimesta.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu