Vassareitten laariin sataa jo – Tarja lähtee vaalitaistoon

Toiminta-ajatus

Rintamalinjat ei riipu puvun väristä vaan ne menee ihmisen sisällä (kuten sotaveteraani Tomi asian kiteytti)

Kettutyöt

Oltuani opettajan toimessa 1980-luvulla kävimme vierailulla turkistarhalla. Oppilaat kauhistelivat häkkiin suljettuja eläimiä. Paluumatkalla linja-autossa turkiskauppias esitteli meille ”ihania” turkiksia ja oppilaat olivat aivan lumoutuneita ja sovittelivat tuotteita. Niin pitkä oli muisti. Ja niin on nytkin; ”hoivakotiskandaalin” jälkeen päättäjät jäivät näpertelemään hoitajamitoituksen kanssa ja saivat aikaan viisivuotissuunnitelman ja sitten asia voitiin unohtaa, kuten kävi myös ”kettutytöille”.

Perässähiihtäjiä ei tarvita

Koronalaissodassa on ”koiran karvat paljastuneet” lopullisesti, kun Sanna Marinin ”heikoimmat ja hauraimmat” suljettiin häkkiin iäksi ja ajaksi ja elämä kutistettiin pelkäksi biologiseksi säilömiseksi. Puistotädit ja puistosedät ovat todenneet toinen toisensa jälkeen , että asiahan ei tietenkään minulle kuulu.., mutta tarina ei ole jatkunut kuten Pekka ja Pätkä elokuvissa (esim. Pekka ja Pätkä puistotäteinä) hitaanpuoleisen Pekan lampun kuitenkin aina syttyessä. Vaalivalmistelut on tehty ja vaalitaiston ensimmäinen ottelu on käynnissä (Suoraa puhetta Tarja Pitkänen sekä aikaisemmat puheenvuoroni) ja apujoukot tekevät etätyötä (ks. puheenvuoroni : Kiitos Uuden Suomen lukijoille).

Tarjalle ”tavaramerkkisuojattuja” sekä vakiinnutettuja vaaliteemoja

1.”Vanhusten asia” sekä ”vaivaistalot ja kunnalliskodit tulevaisuuden asumismuotona

2. Suomi on konkurssissa jo ennen koronaa? Oma pääoma 2019 valtion taseessa negatiivinen 62 miljardia ja valtion henkilöstökulut vaan jatkavat kasvuaan (v, 2018/ 4.407.650.020e ja 2019/ 4.649.584.426e); vaihdetaan vaaleissa koko sakki…

3. Tasa-arvoteema (20 maailman rikkainta on miehiä ja 10 Suomen rikkainta on miehiä)

4. Koronalaissodasta hyötyneet (B.G., J. B . yms. ks. tilastot) ja vassareitten ikiaikainen teema ”taloudellisen hyvinvoinnin tasaisempi jakautuminen” uudelleen puolueen päämääräksi; tähän saakkaon  käynyt juuri päinvastoin.

PS Katso valtion tuotto- ja kuluaskelma 2019 ja 2018; vrt. mm. eduskunnan ja hallituksen kuluja 2018 ja 2019

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu