Voi kauhistus mikä hirvitys

Hallitus kiittää kansaa ja kansa hallitusta

Keväällä THL ennusti, että 1.7 mlj suomalaista saattaa sairastua koronaan. Tänä päivänä tartunnan saaneita on n. 7800 ja kakkihan on hallituksen rajoitustoimien tulosta, kiitos hallituksen! Keväällä koronan huippua povattiin vappuun,” eikun” sitten se on kesäkuun alussa, ”eikun” juhannuksena. Silloin ei puhuttu monessako ”aallossa” tuo mahdollinen sairastuneiden määrä toteutuu, mutta annettiin ymmärtää, että tapahtuu ensimmäisessä ”aallossa. Keväällä pääministerimme ylevöitti puhettaan vetoamalla kansaan, että otetaan ”me” vastaan tämä tauti ja suojataan riskiryhmiä. Katukuvassa ei suojavälejä juuri ole näkynyt: jalkakäytävällä tulee vastaan kolmen ihmisen ryhmä kävellen vierekkäin ja ”riskiryhmäläinen” väistää ajotielle, joku sauhuttelee yleisellä paikalla ja savu tulee suoraan toisten hengitysteihin, elintarvikekaupan myyjät järjestelee tavaroita (ilman maskia alusta asti) ja asiakas ei voi pitää turvaväliä (kapeat käytävät)) ja kovaäänisestä kuuluu lipevä kuulutus” meille on tärkeää asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus….”. Ravintoloiden buffet ruokajonot ilman turvaväliä, puhutaan ruokaa ottaessa (pisarat roiskuu ruokaan), suojaamattomat myyjät (siis muut kuin elintarvikeosaston) ovat oppineet kovalla äänellä ja reippaasti tervehtimään (pisarat roiskuu) jne. jne. . Kyllä on kansa totellut ja ”me” on ottanut vastaan taudin ja suojellut ”ne kaikkein hauraimmat” elinikäisellä karanteenilla (ks. puheenvuoroni 27.7.20 Uusi Suomi)

Ovi auki, huusi hauki..

Mikä on tässä tapauksessa aalto? Sitähän ei ole tieteellisesti määritelty viruksen yhteydessä. Mutta aalloista puhuttiin jo keväällä. Ei kansalaisten tarvitse tietää mikä itse asiassa on ensimmäinen ja toinen aalto tai mitä niillä edes tarkoitetaan. Onko se sama virus, joka tekee comebacin? Onko se muuntunut virus? Ja supertartuttaja, kuka se on? Missä se liikkuu ja oleskelee?

tulen kylään teille..

Maalaisjärjellä ajatellen lockdown johtaa siihen, että viruksen tai mikä tahansa taudinaiheuttajan leviäminen estyy tai hidastuu, mutta rajoitusten purkauduttua virus tms. tulee takaisin. Kyllä tämä olisi päättäjien pitänyt tietää ja kertoa jo keväällä oikealla tavalla eikä nyt kauhistella. Eihän se virus koko maailmasta häviä. Se on nyt kutsuttu tänne vaikka ”ymmärrämme” hyvin, että se on tullut väen väkisin mennessämme nyt talous edellä toisin kuin keväällä.

tuli huoli, pitkä tuoli, mistä saatais meille

Nyt se toinen aalto on täällä Suomessa. Nyt on korona lisääntynyt Euroopassa. Suomessa on nyt jo yli 7800 tapausta. Syyskuun lopun skenaariot näyttää nyt sitä ja tätä, ollaan liemessä, jos kansa ei tottele. Ruotsin toimia kauhistellaan, mutta rehellisempiä siellä on oltu, kun on kysymys taistelusta virusta vastaan, jota ei voida hävittää tästä maailmasta. Ruotsissa tehtiin varmaankin virheitä riskiryhmien suojaamisessa, mutta kokonaisuutena toimenpiteet ovat sentään järkeenkäyvät. Lopputulos kuolleisuusluvuissa eri maiden välillä nähdään ilmeisesti vasta n. 1-2 vuoden kuluttua. Mutta eihän media tästä puhu eikä myöskään Ruotsin koko ajan alenevista koronatapauksista (suhteellisuuden tajua Ruotsin lukujen suhteen kuuluttaa myöskin Emmanue Karlson 3.8. julkaisussaan sekä siteeraa Åke Nilssonia, ex SCB:n tilastovastaavaa, jonka toimintakautena 12/93 kuukausikuolleisuus ylitti 4/20 kuolleisuusluvut, heidän mukaansa näyttää sille, että ns. ”ylikuolleisuutta” Ruotsissa 2020 tulee ehkä vain vähäisessä määrin). Ei meillä puhuta Belgiastakaan, jossa on n. 860 koronaan menehtynyttä miljoonaa asukasta kohti; Ruotsissa vastaava luku on reilu nyt n. 570. Islannissa todettiin (tai uutisoitiin) jo keväällä yli 40 erilaista viruskantaa.

Kauhisteleminen on kansan sumuttamista

Eikä kansa tarvitse tietää, että tutkijat pohtivat mistä johtuu suuri ero maiden välillä, vaikka rajoitustoimet ovat lähes samat. Valittu koronapolitiikka johti vääjäämättä ns. uuteen aaltoon. Kaikki virallinen uutisointi luo kauhua. ”Toisin ajattelevia ” asiantuntijoita ( virologeja . lääkäreitä, esim Dr. Sucharit Bhakdi: kirja Corona Fehlalarm ) ei ole kuunneltu; ovatko he kaikki salaliittoteoreetikkoja vai muuten vain höpsähtäneitä! Vertailun vuoksikaan ei ole tuotu esille, että nälkään kuolee vuorokaudessa 10000-20000 ihmistä, malariaan saman verran, koronaan 5000-10000; maailman kokonaiskuolleisuus on tässä vaiheessa samaa luokkaa kuin aikaisempina vuosina (Worldometer real time), ja jos syksy etenee tältä osin samoin, niin vuosikuolleisuus jää jälkeen 0.6-1mlj 2020 vuoden ennusteesta (60,2 mlj); en löytänyt tilastoa kuolleisuuseroista normaalin syksyn ja kevään välillä Tarvittavaa tietoa on vaikea saada esim. tietoa paikallisesta testien määrästä, kenelle testit on tehty, onko tehty satunnaisotantaa ja paljonko siinä on löytynyt koronapositiivisia, onko tapaukset löydetty vain siten, että oireelliset ovat menneet hoitoa hakemaan jne..

Hirveä mesoaminen sumuttaa ihmisiä. Selvältä näyttää , että ”toinen aalto” tuli juuri sopivasti. Voiko joku sanoa mitä muuta siinä voisi tapahtua, kun virus median mukaan vasta leviää maailmalla. Alussa hillitsemisen ja huippujen laskennan syynä tuntui olevan tehohoitopaikkojen riittävyys. Onko nyt opittu vasta nenä oikein niistämään, yskimään hihaan ja kädet pesemään, kun siitä oikein kirjallinenkin tietopaketti tuli ja Suomen metsää taas kului; monikohan kirjeen avasi! Vähättelemättä koronan tai muidenkaan influenssojen tai tautien vakavuutta maskien käyttö katukuvassa lisää ”hirvitystä” ainakin lasten silmissä, kun ihmisten kasvoja ei enää näy ja olo on kuin olisi ydinlaskeuma. Ja kaikki tämä auttaa janoamaan suurta pelastajaa.

Suuri pelastus tulee..

Rokotus tulee , rokotus tulee…. Jo tänä syksynä tulee. Ei kyllä ole testattu riittävän kauan (tai sitten se on tehty jo ennen koronaa), mutta tulee se kuitenkin. Sitten korona häviää tästä maasta ja maailmasta. Ei kerrota sitä, että virus muuntuu ja niin kuin kaiken muunkaan eliön viruksen ei ole tarkoitus tappaa kantajaansa ja on myös se mahdollisuus, että kun virus kiertää monien ihmisten kautta, niin se muuntuu vähemmän vaaralliseksi (tämä kai todistettu). Sellainenkin tieto vilahtaa, että jos virus käy eläimessä muuntumassa, niin silloin se mahdollisesti muuntuu vakavammaksi. Ja aika varmaan voi sanoa, että kun kansa on rokotettu, niin virus on ”hävinnyt” jäljettömiin ja sen jälkeen tilastoja ja taulukoita koronasta ei enää löydy.. Ja tiedämme kuitenkin, että influenssarokotuksesta huolimatta ihmiset sairastuvat influenssaan.

Sen syy kenen päähän pallo putoaa…

Ei kerrota myöskään eri rokotevaihtoehtojen kehittelystä ja uusista ratkaisuista (mm. rna:han vaikuttava rokote) ja niiden terveydellisistä haitoista. Ja liekö totta se, että rokotteen kehittäjät ”vapauttavat” itsensä vastuusta”, ja vastuuvapaus myönnetään sumeilematta! Mutta milloin virallisilla terveystoimialoilla on ollutkaan kuluttajan suojaa; ”hyvät lääkkeet, mutta potilas kuoli” on pätevä lääketehtailun aikakautena , jolloin ”lääkkeesi olkoon ruokasi” on totta. Virallisesta tiedotuksesta saa myös sen käsityksen, että rokotus antaa paremman suojan kuin sairastettu tauti itse. Eli ihmisten tekemä rokotus olisi ”luonnon omaa rokotusta” parempi! Kun kaikki maailman ihmiset rokotetaan yhtä aikaa, niin sitten ilmeisesti virus häviää eikä enää tule takaisin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu