Ei tulitaukoa

Ei tulitaukoa!

Eilen tuli kuluneeksi kuukausi hirvittävimmästä, barbaarisimmasta juutalaisten yhden päivän teurastuksesta sitten holokaustin.

Silti maailma on tulvillaan kuvia vain palestiinalaisista siviileistä, myös lapsista, jotka Israel, ”armoton hyökkääjä”, joka jatkaa armotonta pommitusta Gazassa, on tappanut ”tarkoituksellisesti kohdistamalla pommituksia viattomiin siviileihin”.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.

Ei ole mitään moraalista yhtäläisyyttä barbaaristen murhaajien (Hamasi), jotka raiskaavat, mestaavat ja polttavat lapsia, ja ammattitaitoisen armeijan (IDF) välillä, joka tekee enemmän kuin mikään muu armeija maailmassa minimoidakseen siviiliuhrien määrän ja taistellessaan vihollista vastaan, joka käyttää omia kansalaisiaan ihmiskilpinä ja joka yrittää estää siviilien siirtymisen pohjoisesta Gazasta etelä-Gazaan turvalliselle alueelle, johon IDF on miljoonin viestein, puheluin ja lentolehtisten välityksellä kehottanut siviileitä jo viikojen ajan menemään turvaan pommitusten alta.

Ensimmäinen suuri valhe oli syytös, jonka mukaan Israel pommitti Gazan sairaalaa, jossa kuoli satoja ihmisiä. Israel toimitti Yhdysvaltojen ja muiden maiden vahvistaman todisteen siitä, että sairaalan räjäytti Islamic Jihad -järjestön raketti – ei IDF. Toinen valhe ovat kuolleiden “siviilien” määrät ikään kuin terroristeja ei olisi lainkaan kuollut, vaikka juuri heitä IDF pommittaa.

Se mitä maailman tulee myös ymmärtää, on että Gazassa niinkuin “Länsirannallakin” palestiinalaislapset on lastentarhasta lähtien kasvatettu vihaamaan juutalaisia, ihannoimaan marttyyriutta ja osallistumaan juutalaisten tappamiseen. Hamas järjestää vuosittain nuorille koululaisille “lastenleirejä”, joissa opetellaan erilaisia taistelutekniikoita ja aseiden käyttöä. Mikä siis olisi estänyt sotarikoksiin syyllistyvää Hamasia manipuloimasta näitä samoja lapsia/ nuoria osallistumasta myös nykytaisteluihin. Katso alla olevat videot.

Nyt maailmassa veisataan valitusvirttä, kun Israel kieltäytyy hyväksymästä ”tulitaukoa”. On kuitenkin mahdotonta saada aikaan tulitaukoa vihollisen kanssa, joka ei laske aseitaan eikä luovuta panttivankeja ehdoitta ja joka  johtajiensa suulla myöntää ja vakuuttaa, että se ei lopeta taistelua ennen kuin Israelin valtio on tuhottu.

Israel on historian kuluessa suostunut moneen tulitaukoon kansalaistensa vastustuksesta huolimatta. On muistettava, että ennen 7.10. terroristijärjestö Hamasin ja Israelin välillä nimenomaan VALLITSI TULITAUKO. Maaginen tulitauko, jonka Hamas on joka kerta vahvistuttuaan rikkonut, kuten nytkin – tällä kertaa tähän astisista brutaaleimmalla ja kammottavimmalla tavalla. Mutta nyt tuli Israelille mitta täyteen!

Jopa äärivasemmistolainen senaattori Bernie Sanders, joka yleensä arvostelee voimakkaasti Israelia ja tukee “palestiinalaisten asiaa”, on samaa mieltä siitä, että tulitaukovaihtoehtoa ei ole. ”Hamasin on lähdettävä”, Sanders sanoi.

Mutta nykymaailmassa totuudella ei tunnu olevan väliä – varsinkaan silloin, kun se ei sovi palestiinalaisarabien kertomukseen. Sen olemme jälleen todistaneet seuratessamme maailman johtajien ja palestiinalaismielisten mielenosoittajien raivokkaita vaatimuksia Israelille mutta ei terroristijärjestö Hamasille, jota Israelin sijasta  pitäisi vaatia laskemaan aseensa ja luovuttamaan ottamansa 240 panttivankia, joista suurin osa on siviilejä, jopa lapsia, mikä ON sotarikos.

Sotarikos on myös terroristien rakentamat tunnelit siviili-ja julkisten tilojen kuten päiväkotien, koulujen ja sairaaloiden alle, sekä siviilien estäminen siirtyä turvaan sodan tieltä. Kansainvälisten lakien mukaan esim. sairaala, jota käytetään sotimiseen menettää immuniteettinsa, suojellun asemansa. Siksi koko Gazan pohjoisosa on ja tulee olemaan sotatanner, kunnes Hamasin valta Gazan kaistaleella on lopullisesti nujerrettu. Vähempään Israel ei tällä kertaa tyydy. Get used to it!

Gazan kesäleireillä koulutetaan lapsia terroristeiksi.

https://youtu.be/vCWMBvxWKL0?si=3iQKFyXXo5F1BibL

”Indoktrinaatiota”: YK:n leireillä opetetaan palestiinalaislapsia tulemaan tulevaisuuden terroristeiksi

https://youtu.be/uJYb068052Y?si=ISknAXaF5IQxwqcY

Suomi tukee palestiinalaisterroria

https://youtu.be/sD6jBRSjp6w

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu