Syyttäjille näytettiin Hamasin rikokset

”Maailma tuomitkoon omin silmin”: syyttäjille näytettiin Hamasin rikokset

“Itävallan, Saksan, Argentiinan, Ranskan ja Yhdysvaltojen korkeat virkamiehet vierailivat Israelissa edistääkseen terroristijärjestö Hamasia koskevia tutkimuksia.

Sunnuntaiaamuna julkaistun lausunnon mukaan useiden maiden syyttäjät vierailivat Israelissa edistääkseen tutkimuksia ja syytetoimia Hamasia ja sen virkamiehiä vastaan lisätäkseen terroristijärjestöön kohdistuvaa painostusta oikeudellisella rintamalla.

Valtuuskuntaan kuului Argentiinan pääsyyttäjä, apulaisvaltakunnansyyttäjiä Saksasta ja Itävallasta, terrorismin vastaisen osaston päälliköitä Yhdysvalloista ja Ranskasta, Virginian osavaltion yleinen syyttäjä sekä muita korkea-arvoisia edustajia.

Kaikilla edellä mainituilla mailla on kansalaisia, jotka Hamas murhasi tai sieppasi 7. lokakuuta. Johtavat syyttäjät kiersivät Israelin eteläosassa verilöylyn kohteeksi joutuneissa yhteisöissä ja tapasivat siepattujen ja murhattujen perheitä.

”Hamasin hirvittävät rikokset eivät kohdistu vain israelilaisiin vaan koko ihmiskuntaan. Teemme kaiken voitavamme taistellaksemme järjestöä ja sen väkeä vastaan, missä tahansa he ovatkin”, Virginian osavaltion oikeusministeri Jason Miyares sanoi tavattuaan siepattujen ja murhattujen perheet.

Israelin oikeusministeriö ja ulkoministeriö käynnistivät aloitteen, jonka otsikkona on ”Anna maailman tuomita omin silmin”. Vierailevat johtavat syyttäjät saivat tiedotustilaisuuksia muun muassa Israelin valtion syyttäjältä Amit Eismanilta sekä Israelin poliisilta, Shin Bet -sisäisen turvallisuuden virastolta ja Israelin puolustusvoimilta (IDF).

Eisman kertoi eräistä haasteista ja toimista, joita syyttäjänvirasto on toteuttanut terroristien tutkinnan jälkeen. Valtuuskunta sai myös yleiskatsauksen Hamas-järjestöstä ja sen toimijoiden tekemistä rikoksista.

Lisäksi johtavien syyttäjien valtuuskunta katsoi IDF:n tiedottajayksikön kokoaman videon, jossa dokumentoidaan Hamasin 7. lokakuuta tekemät julmuudet. Terroristit tallensivat omat tekonsa Go-Pro-kameroilla, body cam-kameroilla ja jopa uhrien henkilökohtaisilla puhelimilla.”

Hamas ei peittele raakuuksiaan. Voit käydä katsomassa heidän omien sanojensa mukaisten “urheiden sotureidensa” omia todistuksia ja kuvaamiaan videoita tältä sivustolta osasto: Media gallery

https://www.hamas.com

https://www.i24news.tv/en/news/israel/diplomacy/1700384626-let-the-world-judge-with-its-own-eyes-world-prosecutors-shown-hamas-crimes?fbclid=IwAR1bqyQpESLtqMyfK0bmiWWDZySle6XDlACF97jbgkhwUOTU3teIkjxMY8w_aem_AfuyuGA7qSlXpEkRToWc0WX59TXBEG_wRdZ1-p57CSEvSGJvm-tT5edjgDH0vXbTzHA#lp7io2nhwadwg0oro8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu