Koronarealistit -sivuston lopullinen agenda on puhdaspiirteinen salaliittoteoria

KUVA: www.vperemen.com, Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0
Koronarealistit – osa 1

Koronarealistit (dot) com -sivusto oli alun perin tehty asiallisen näköiseksi. Ulkoasultaan ja väritykseltään se oli tehty muistuttamaan terveysviranomaisten sivustoja. Sitä levitettiin etenkin terveysalan työntekijöille. Seura-lehti kertoi tästä jo 29.01.2021 otsikolla Koronarealistit -sivusto levittää hoitajille huuhaata.

Sivusto oli ensin net-päätteinen, mutta se poistettiin internetistä. Sen jälkeen se ilmaantui uudestaan com-päätteisenä löydettyään kotipaikan Moskovasta, Venäjältä.

Miten saada ihmiset epäilemään omaa tervettä järkeään?

Sivusto toteuttaa tyypillistä disinformaation levittämisen ohjelmaa: ensin tehdään asiallinen vaikutelma ja saadaan ihmiset epäilemään mediaa, viranomaisia, tiedettä ja tervettä järkeä. Sitten eskaloidaan vähitellen, kunnes päästään varsinaiseen asiaan, eli puhdaspiirteisiin salaliittoteorioihin. Niiden avulla ihmisten päät pistetään lopullisesti sekaisin. Esim. monet salaliiton syövereihin uponneet ovat tarvinneet selviytymiseen terapioita, joita aikanaan on kehitetty manipuloivista uskonlahkoista irtautumiseen.

Ruotsalainen dokumentti rokotusten vastustajista paljasti mainiosti tämän toimintatavan. Se löytyy Yle Areenasta vielä viiden kuukauden ajan. Pohjanmaalla vaikuttanut tunnettu rokotekriitikko Linda Karlström ottaa lopulta toimittajat (jotka siis esiintyvät itsekin rokotusten vastustajina) luottohenkilöikseen, ja alkaa puhua heille todellista agendaansa, joka on holokaustin kieltäminen. Hän selittää, että ”tätä ei nyt kannata ihmisille heti kertoa, parempi on ensin puhua vain rokotuksista”.

Koronarealistit -sivustolle on kiihtyvään tahtiin nyt tullut lasten rokotuksia vastustavia kirjoituksia ja sävy alkaa olla hysteerinen. Uutisissa onkin kerrottu, miten kouluja – niin lapsia kuin opettajia – on käyty häiritsemässä, ja opettajille, terveydenhoitajille ja lasten vanhemmille levitetty pelotteluviestejä.

Todisteita ei ole vaikka niin väitetään

Mikä on siis tämän sivuston lopullinen agenda? Se käy ilmi saksalaisen juristin Reiner Fuellmichin videolta, joka on julkaistu otsikolla ”Covid Hoax – juristiryhmällä on todisteet”. Mitään todisteita ei todellakaan ole, ei yritystäkään perustella.

Kyseessä on puhdaspiirteinen salaliittoteoria, ja se on kaikkea muuta kuin ”realistinen”.

Reiner Fuellmichin koronaväitteitä on oiottu tällä faktantarkistussivustolla, jossa selvitetään mm. PCR-testejä koskevaa tieteellistä tutkimustietoa. Siinä kerrotaan myös, että Fuellmich sai julkisuutta kun eräs hänen videonsa julkaistiin Steve Bannonin podcastissa kesäkuussa 2021. Sieltä se on ehtinyt levitä useille alustoille vaikka Facebook sen on poistanut. Steve Bannon, kuten tunnettua oli Donald Trumpin neuvonantaja ja äärioikeisto-populisti joka on kunnostautunut kaikenlaisten salaliittoteorioiden levittäjänä.

Julkaisen tässä lyhennelmän videosta. Se löytyy siis koronarealistit (dot) com-sivustolta, mutta en viitsi sinne linkittää ettei sanoma sillä tavalla taas leviäisi.

Monilta lukijoilta sivuston hämäävä määrä titteleitä ja tutkimuslinkkejä kenties pistää pään sekaisin. Kaikille ei ole aikaa ryhtyä tutkivaksi kansalaisjournalistiksi ja ottaa selvää mitä jokaisen tittelin ja linkin takana lopultakin on. Kunhan lukee seuraavan niin käsittää minkä tason ”realismia” tämä sivusto levittää.

”Jos me häviämme, se on ihmiskunnan loppu”

Videossa on suomenkielinen tekstitys joka vaikuttaa google-kääntäjän tuotokselta, kun taksikuski on käännetty ”korkkikuskiksi” ja kasvomaski ”naamioksi”. On siis mitä ilmeisemmin kyse ns. kansainvälisestä yhteistyöstä. Olen korjannut tuollaiset lukemisen helpottamiseksi.

Lainaus alkaa

”Korona on tahallaan aiheutettu juttu, ja se on pahempi rikos kuin toinen maailmansota. Tunnen erään holokaustista selviytyneen, joka on aivan samaa mieltä.

Tässä ei koskaan ole ollut kyse viruksesta eikä terveydestä. Tässä on kyse väestön vähentämisestä ja siitä, että jäljelle jäävät saataisiin täydellisen kontrollin alle.

Yksi prosentti maailman ihmisistä haluaa saada vallan kaikkien muiden yli. Nämä ihmiset, joita on ehkä 3000, ovat superrikkaita. He käyttävät rahaa lahjoakseen lääkäreitä, poliitikkoja. He käyttävät myös kaikenlaisia psykologisia tekniikoita manipuloidakseen ihmisiä. He myös uhkailevat ihmisiä.

Poliittinen eliitti, yrityseliitti, globalismi – esim. Maailman talousfoorumi, nämä ovat ottaneet vallan. Nämä ovat niitä, jotka ovat vastuussa (vuoden 2008) finanssikriisistä. He väittivät, että kaikki hallinnassa. He alkoivat painaa rahaa.

Kuvakaappaus koronarealistit -sivustolta.

Emme ole tekemisissä monoliittisen ryhmän kanssa, sen sisällä on ristiriitoja. He tekevät paljon virheitä. Rokotteiden haittavaikutukset eivät olleet suunniteltuja.

Meillä on ilmiantaja. Hänen mukaansa alkuperäinen suunnitelma oli käynnistää tämä vasta vuonna 2050. Mutta sitten he tulivat ahneiksi, ja siirsivät aloituksen ensin vuoteen 2030, ja sitten vuoteen 2020.

Ja kuten tiedämme, tämä ei ole rokote, vaikka sitä niin kutsutaan. Se on geneettinen koe. Se on erittäin vaarallista.

(…) Veren hyytyminen ja verenvuoto on säännönmukaista rokotusten jälkeen. Monet ihmiset, eivät vain muutamat, kuolevat, he saavat aivohalvauksia ja aneurysmiaa. Nyt Euroopassa, myös USAssa, on suuri taistelu käynnissä siitä, voisiko rokotuksista tehdä pakollisen.

PCR testi on tuhoisa. Se on täysin epätieteellinen. Se on tarkoituksella tehty sellaiseksi, että se tuottaisi mahdollisimman paljon vääriä positiivisia tuloksia kaikkialla maailmassa. Näin voidaan ajaa heidän agendansa, joka päätyy rokotuksiin, eli geneettiseen kokeeseen. Kaikki lockdownit perustuvat tähän testiin jota WHO suositteli.

Toinen valhe on, että olisi olemassa oireeton infektio. Tämä oli tärkeätä, näin saatiin ihan kaikki ihmiset pelkäämään. Kun menet lääkäriin, lääkäri kysyy: ”Mitä oireita sinulla on?” Vastaat: ei ole mitään oireita, olet täysin terve. Kuitenkin väitetään että sinulla on infektio. (Haastattelija huudahtaa: sehän on naurettavaa!) Kyllä, se on täysin naurettavaa.

Tämä humausaine ja testi (… ) Tämä on niin suuri asia, että tavalliset oikeusistuimet eivät välttämättä kykene sitä käsittelemään. Tulemme ehkä tarvitsemaan uuden Nürnbergin.

Euroopan keskuspankki on täysin vararikossa. Se osti kaikki nämä velkakirjat, jotka ovat täysin arvottomia. Eläkerahasto on täysin vararikossa. Jos ihmiset saavat tietää tästä, että vaikka he ovat käyttäneet niin paljon rahaa eläkkeisiinsä, niin mitään ei olekaan jäljellä. Tässä meillä on todellinen ongelma.

Tästä syystä he yrittävät saada Euroopan hallintaansa ennen kuin ihmiset ymmärtävät mitä todella tapahtuu.

Tärkeintä meille on levittää tietoa, levittää totuutta, levittää tosiasioita mahdollisimman monelle ihmiselle. Älkää tuhlatko aikaanne ihmisiin, jotka ovat aggressiivisia, jotka todella haluavat saada rokotuksen. Se on traagista, mutta emme pysty pelastamaan kaikkia. Monet ihmiset tulevat menettämään paitsi toimeentulonsa, niin myös henkensä.

Mutta 10 tai 20 prosenttia väestöstä, ehkä useammatkin, alkavat esittämään kysymyksiä. (…) Me olemme niitä, jotka voimme muuttaa asioita. Meidän on keskityttävä siihen.”

”Siksi he panostivat niin paljon rahaa ja vaivaa valtamediaan. Esim. Saksassa todellisuus on aivan toinen kuin mitä he yrittävät saada meitä uskomaan. Olen puhunut täällä ainakin sadan taksikuskin kanssa. He sanovat, että ei maski mitään auta. Monet heistä ovat hyvin informoituja, koska he eivät katso valtakunnallisia TV-kanavia. He saavat tietonsa riippumattomasta vaihtoehtomediasta.

Yksi prosentti väestöstä yrittää saada kaikki muut valtansa alle. Me, noin 10 % olemme parhaita. Loput, jotka haluavat rokotuksen, kuten sanottu, se on traagista, mutta sille ei voi mitään. Heillä ei oikeastaan ole merkitystä. He ovat vain tykinruokaa tai koekaniineja.

Mahdollisimman monien täytyy yhdistyä maailmanlaajuisesti, koska se antaa voimaa. Se menee paljon pidemmälle kuin vain tietojen vaihto. Se on voimaa hyvin henkisellä tasolla. En ole uskonnollinen, mutta olen alkanut uskoa, että on enemmän tietoisuuden tasoja rationaalisuuden ulkopuolella.

Näen paljon paremman maailman tämän tunnelin päässä. (…)
Jotkut lakimiehet ovat hyviä ihmisiä. Eivät ne toiset lakimiehet, joista voisi toivoa, etteivät olisi olemassa ollenkaan.”

(Lainaus loppuu…)

”Kyse on kansanmurhasta, eikä Suomessa yksikään ihminen ole kuollut koronaan”

Suomestakin löytyy seuraajia. Koronarealistit-sivustolla on esim. julkaistu kansanedustaja Ano Turtiaisen puheenvuoro, jossa hän syyttää päättäjiä kansanmurhasta, ja väittää että Suomessa ei yksikään ihminen ole kuollut koronaan.

Seuraavassa kirjoituksessa

käsittelen Koronarealistit-sivustolla suuresti mainostettua Great Barrington -julistusta, sen taloudellisia kytkentöjä ja sen tiedeyhteisöltä saamaa vastareaktiota. Samaten käsittelen kysymystä sanavapaudesta, johon kaikki valehtelijat nykymaailmassa niin mielellään vetoavat.

HeliSantavuori
Helsinki

Uusi historia ry:n hallituksen jäsen ja Uusi historia -sivuston toimitussihteeri ( https://humanpath.net/https://newhistory.fi). IDEA-teemalehden päätoimittaja: https://humanpath.net/tag/idea/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu