Suomi POIKKEUSTILASSA ?!

Suomen kansantalous on romahtanut 7 prosentilla ja velkaantuu huimaa vauhtia. Työttömyys lisääntyy ollen nyt n. 450 000. Köyhyysrajan alapuolella elää 700 000 henkilöä.

Suurten yhteiskunnallisten ongelmien edessä porvarihallitus on tumput suorana ja halvaantuneena. Suomi on avattu kansainväliselle ryöstökapitalismille, metsäteollisuuden osaaminen ja tietotaito lahjoitettu Brasiliaan, EU:n nettomaksua lisätty kansantalouden tappioksi, kotimaan kulutuksen tulevan tavaran tuottaminen keskitetty pääkaupunkiseudulle samalla viety koko maan kattava elinkeinotoiminnan mahdollisuudet koko maassa, tehtaita suljetaan ja tuotantoja ajetaan alas, kansallista varallisuutta, malmioita myydään pilkkahintaan, maanmuuttoa kiihdytetään työvoimapulan verukkeella, uusituviin energiamuotoihin perustuvaa tuotekehittelyä laiminlyödään ja kansan mielipiteen vastaista ydinvoiman lisärakentamista pakkosyötetään jne.

Kokoomuksen ja Keskustan hallitus on syönyt eväänsä eikä sillä ole mitään esitettävänä suomalaisille. Pääministeri on livistämässä konkurssipesästä ja maan suurin puolue Keskusta on halvaannuksen tilassa. Kokoomus ihailee Ameriikkaa ja on sotimassa Anfanistanissa. Lipposen lupaama EU:n ytimessä oleminen on hävinnyt savuna ilmaan. Korruptio ja poliittinen rehoittaa ja rikostutkimukset seuraavat toisiaan.

Toimintakyvyttömän hallituksen tilalle pitäisi saada uusi hallitus. Mitä pikimmin, sen parempi.

Kuinka kaukana Suomi on poikkeustilaan julistamisesta ?!

Mitä tuo poikkeustila voisi merkitä ?

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu