Kansanedustajaehdokkaiden blogit maksullisiksi ?!

Päätoimittaja Markku Huuskon blogissa kommentaattori Mr. Conspiracy Intl. esitti, että kansanedustajaehdokkaiden blogit pitäisi saattaa maksulliseksi, koska tukitilinumerotkin ovat esillä. Osa kuullemman ehdokkaista käy myös liian kuumana.

Seuraan tarkkaan lukijoiden kehitystä Google Analytikin palvelusta, josta käy ilmi myös paikkakuntakohtaiset kävijäluvut. Voin vakuuttaa, että ainakaan lappilaiselle kirjoittajalle suurtakaan poliittista hyötyä ei täällä esiintymisestä ole, koska lukijoistani n. 15%:a on Lapista ja ylivoimainen lukijakunta pääkaupunkiseudulta.

Lapinkin lukijoista saamani palautteen pohjalta suurin osa on muiden puolueiden poliittisia aktiivia ja kannattajia. Perussuomalaiset eivät taida paljon netissä notkua.

Henkilökohtaisesti kirjoittelen näitä blogeja ihan tukiakseni ainutlaatuista mielipidevapauden edistäjää Uutta Suomea ja toivon toimia, jolla lehti voisi levittäytyä koko maahan. Tähän tuskin on mahdollisuuksia, koska mainosrahaa liikkuu siellä missä on väestökin.

Lapin aiheista olisi paljonkin kirjoitettavaa, mutta heti kohta sanotaan, että ” mitä noista kirjoittelet ei se meitä kiinnosta”. Suomen todelliset uutiset tulevat Kehä III:n sisältä.

Mr. Conspiracy Intl. kirjoitti varmaan kommentin pienellä ivalla Viaton

hemmokoskiniemi
Sitoutumaton Rovaniemi

Lapin erämaita taapova erakko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu