Presidentti ei enään maalita -Venäjän trollit

Presidentti Niinistö hakeutui puheessaan vihapuhieden keskitielle ns. harmaalle alueelle. Vielä muutama vuosi sitten samanen Niinistö maalitti Venäjän hyviä suhteita korostavia henkilöitä trolleiksi ja epäili heidän nakertavan Suomalaisen yhteiskunnan perustaa.

Taisipa perustaa verkoston median kanssa, joka paljastaa ko. henkilöt koko yhteiskunnalle.

Nyt Niinistö mielestä kaikki tälläinen toiminta on tuomittavaa ja kansanedustajien pitää näyttää eduskunnassa esimerkkiä miten Suomessa sivistyneesti keskustellaan.  Palestiinan kansan ja sen ympärille rakennetut bettonni aidat on syytä unohtaa ja kenelläkään ei ole oikeutta -palestiinalaisillakaan vihata ketään.

Suomen kansa saa minusta sanoa johtajistaan ja politiikoista ihan mitä haluaa, koska se on demokraattisen yhteiskunnan kansalaisyhteiskunnan oikeus ja jopa velvollisuus. Poliittinen eliitti saa hillitä keskinäisiä puheitaan, mutta kansalaisen sananvapauteen ei pidä edes somessa puuttua.

Pahinta on se, että meidän poliittinen johto maalittaa Putinin ja jakaa kansaan vihaa naapuriamme kohtaan, joka on maailmalla suurvalta. Piiloutuminen EU:n taakse ei tee Suomesta yhtään sen suurempaa.

Unohdin lihansyöjät 😉

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu