Perussuomalaisissa kuohuu?

Odotetusti Riikka Purra valittiin uudeksi puheenjohtajaksi, siinä ei ollut mitään yllättävää. Purra oli Halla-ahon kruununperillinen ja paikka oli pedattu hänelle.

Sen sijaan tulee huomata sellainen tosiasia, että yli 10% äänioikeuttaan käyttäneistä puolueen äänestäjistä äänesti tunnettua rokotekriitikkoa ja koronadenialistia Ossi Tiihosta. Hän melkein sai enemmän ääniä kuin toinen kahdesta tunnetusta puheenjohtajaehdokkaasta.

Tiihoselle Purra oli liian liberaali, liian ”pehmeä” jne. Tunnetuille Tiihosen kannattajille Purran ukupuolikin ikävä kyllä taitaa merkata. Saa nähdä, nähdäänkö kuinka paljon sisäisiä välienselvittelyjä Perussuomalaisten sisältä. Ainakin Espoossa ja Vantaalla ollaan menossa jo käräjille sisäisten välienselvittelyjen takia. Mielenkiintoista on nähdä myös, kuinka paljon Tiihosen väelle tappio otti aivoon. Voi olla että Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle-puolue saa pian uusia jäseniä ja ehkä jopa edustajia valtuustoon. Saa nähdä.

Toivottavasti ei kuitenkaan enää vasarat heilu näiden asioiden takia.

+4
HenriTuisku1
Sitoutumaton Nokia

Olen 24 vuotias sosiaalialan opiskelija joka seilaa Nokian ja Porin väliä. Kiinnostunut laaja-alaisesti yhteiskunnallisista asioista. Pidän itseäni vasemmistolaisena kansallismielisenä, jolla on kuitenkin suhteellisen liberaalit arvot.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu