Vasemmisto onnistui painostamaan Kari Peitsamon pois festivaalilta

Ämyrock ry on perunut suositun rokkarin Kari Peitsamon keikan Internetin herhiläisvasemmiston alettua painostaa Ämyrockia boikoteilla, lokakampanjoilla ja uhkausviesteillä. Ämyrockin mukaan festivaaleilla ei ole tilaa artistille, joka vaatii rajojen laittamista kiinni. Samaan aikaan festivaalia ylläpitävä Ämy ry kiittää Peitsamoa menneistä vuosista, joina muusikko on soittanut festivaaleilla, viihdyttänyt sen kävijöitä ja tuonut näkyvyyttä koko tapahtumalle. Nyt tapahtuman "arvopohja" on sitä mieltä, että Peitsamo syrjii ihmisiä, koska hänen poliittinen mielipiteensä eroaa siitä, mitä suvaitaan valtavirrassa.

Peitsamo on itse tunnustautunut kommunistiksi. Hän on ollut kommunistisen puolueen ehdokkaana useita kertoja. Hän on myös esiintynyt useissa suvaitsevaisuutta ja vasemmistolaisia arvoja edistävissä tapahtumissa, mukaan lukien Ämyrockissa kaikkiaan 31 kertaa. Nyt hänet halutaan evätä festarilta, koska hän on sanonut vääriä mielipiteitä julkisuudessa.

Huomionarvoista asiassa on myös se, että nämä alkuperäiset mielipiteet, joista Peitsamo nyt tuomitaan, esitettiin Helsingin Sanomissa jo vuonna 2017. Tällöin kukaan ei kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Huomio ja häly nousi vasta, kun Internetin räyhävasemmisto tajusi, että Peitsamo on esiintymässä tämän vuoden Ämyrockissa.

Jos ymmärtää politiikkaa, tajuaa selvästi, että "Rajat kiinni" ei tarkoita ihmisten tuomitsemista tai rasismia. Kyse on poliittisesta mielipiteestä. On selvää, että nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei edistä oikein minkäänlaisia järkeviä tavoitteita, olivat ne sitten vasemmistolaisia, kuten "sosiaalinen yhdenvertaisuus" tai "suvaitsevaisuus" tai oikeistolaisia, kuten "turvallinen yhteiskunta" ja "pienempi verotaakka". Tämä näkyy muun muassa maahanmuuton aiheuttamissa kuluissa, kasvaneessa rikollisuudessa, sensuurimentaliteetissa ja niin edelleen. Jokainen voi toki olla eri mieltä siitä, onko tämä hyvä asia vai ei, mutta ainakin faktat kannattaa tiedostaan. Näiden asioiden sanominen ääneen ei myöskään tee kenestäkään syrjijää, rasistia, pahista tai muunkaanlaista ihmishirviötä.

Vaikka vasemmistolaiset esiintyvät suvaitsevaisuuden aisankannattajina, ovat he todellisuudessa monien näennäisesti kannattamiensa asioiden vihollisia. Peitsamon bannaaminen hänen mielipiteidensä vuoksi on hyökkäys kulttuuria, suosittua suomalaista rokkilegendaa että kaikkia häntä kuulemaan tulevia faneja vastaan. Se ei ole todellista vaikuttamista, vaan pelkkää kiusaamista.

Vasemmisto on korvannut konservatiivisen kristinuskon moraalisen puritanismin vartijana. Vasemmisto on jo voittanut suuret yhteiskunnalliset kapinansa, minkä vuoksi se kohdistaa kulttuurihäiriköintinsä kaikkeen, joka ei sovi sen ortodoksiseen maailmankuvaan. Tätä tarkoitetaan sillä, kun vallankumous syö lapsensa.

herrakeronen
Perussuomalaiset

Olen ehdolla eduskuntaan Uudenmaan vaalipiiristä. Ehdokasnumeroni on 53, joka on alkuluku.
Tavoitteeni ovat suora demokratia, ihmisoikeuksien oikea toteutuminen ja hallintoalamaisuuden muuttaminen aidoksi täysivaltaiseksi kansalaisuudeksi. Uskon totuuteen, oikeuteen ja ihmiskuntaan.
Henkilökohtaiset nettisivuni:
https://jirikeronen.com/politiikka

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu