Assemblyt alkavat tänään – Seuraa Teemua televisiosta

Hartwall Areena täyttyy tänään taas tuhansista tietokoneita harrastavista ihmisistä. Toiset ovat siellä katsomassa demoskenen uusimpia saavutuksia, toiset pelaamassa kilpaa niin konsolipeleillä kuin tietokoneillaa ja toiset pitämässä hauskaa kavereiden kanssa. Tänä vuonna olen itse Gaming.fi TVn kanssa paikalla, joka tekee yhteistyötä AssemblyTVn kanssa. Tarkoituksena olisi täyttää niin webbistreami kuin myös oma HD-televisiokanava erilaisillaohjelmilla.

Tänä vuonna kilpailullisen puolen taso on erittäin kova. Counter-Strike 1.6 -peliin saapuu pelaajia ympäri skandinaviaa, koska kyseessä on World Championship Gamingin skandinavian karsintaturnaus, josta voittaja jatkaa matkaansa Yhdysvaltoihin varsinaiseen turnaukseen. Voittajille maksetaan matkat ja majoitus, joten tavoiteltavaa riittää! Paikalle on ainakin tulossa SK-Gaming Ruotsista, joka on yksi menestyneimpiä peliporukoita koko maailmassa. Suomen lippua pitävät yllä Power Gaming sekä PlayZone.

Tässä vielä aikataulu Counter-Strike -turnaukseen. Osa otteluista tulee ainoastaan webbi-TVn kautta, mutta finaalit ajetaan suorana kaapeliin.

Teemu ’wabbit’ Hiilisen selostuksia voi seurata webissä suoraan Gaming.fi -sivustolta. Tervetuloa seuraamaan ohjelmaa suorana Assemblyiltä Helsingistä!

hiilinen
Vasemmistoliitto Vantaa

Olen 46-vuotias paljasjalkainen vantaalainen Askistosta. Liiton mies. Sopimusasiantuntijana liitossa, eli liiton mies.
Omaan lähihoitajan suuren sydämen.
Harrastan aktiivisesti myös tietokonepelaamista.
Yhteystiedot:
hiilinen(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu