Kokoomus ajaa monilla rattailla al-Hollista

Ajaa kaksilla rattailla on vanha suomalainen sanonta. Sanonta on helppo ymmärtää: kun puolue toimii yhtenäisesti yhteisesti sovitulla tavalla saapuu puolue paikalle yksillä rattailla. Kaikki tietävät keitä kyydissä ja keitä he edustavat. Kokoomus on taas päättänyt valjastaa kokonaisen ratsupataljoonan johdattamaan rattaitaan eri suuntiin. Komentaja Petteri Orpo ei edes tiedä, monillako rattailla ajetaan ja minne ajetaan.

Hyvin selkeä – ei tuoda!

Ensiksi olisi hyvä, jos komentaja löytäisi tiensä omille rattailleen. 17.12 demokraatin haastattelussa Orpo linjasi Kokoomuksen linjan olevan selvä. Jos lapsien tulo Suomeen edellyttää aikuisten tuloa Suomeen, niin lapsia ei tuoda. Hyvä niin, se oli selkeä linja. Tosin jos katsoo puolueen laitaoikeiston kansanedustajan Wille Rydmanin tweettiä aiheesta, niin ei tämä linja mitenkään selkeä ole. Sinne paineli äärioikealle yhdet rattaat jo heti alussa, hevoset karkasivat.

Wille Rydman twitterissä. Ketään ei tuoda!

Tänään kuitenkin Petteri Orpo ja puolet kokoomuslaisista kansanedustajista soimivat kovin hallituksen puheita. Orpo vetää tutun ”eikö kukaan ajattele lapsia” -kortin hihastaan. Ilmeisesti rattaat vaihtuivat hyvin nopeasti.

Kokoomus ei tingi oikeusvaltiosta, sanoo komentaja Orpo

Samaan aikaan kokoomuslainen kansanedustaja Pia Kauma latoo twitterissä rankkoja syytöksiä pääministerin suuntaan. Hän väittää tweetissään pääministerin ottaneen oikeusvaltion pelin kohteeksi. Tätä kysymystä pitäisi nyt kysyä tarkkaan kokoomukselta. Monillako rattailla ajatte, minne ajatte ja kuka teillä enää on kuskina?

On sanomattakin selvää, että suomenhevosten kysyntä on kasvanut valtavasti viime päivien aikana. Niin monta hevosta on tarvittu vetämään raskasta, niin raskasta, rattaiden politiikkaa perässään. Ei ole löytynyt samaa suuntaa vielä oppositiopuolueesta.

hiilinen
Vasemmistoliitto Vantaa

Olen 46-vuotias paljasjalkainen vantaalainen Askistosta. Liiton mies. Sopimusasiantuntijana liitossa, eli liiton mies.
Omaan lähihoitajan suuren sydämen.
Harrastan aktiivisesti myös tietokonepelaamista.
Yhteystiedot:
hiilinen(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu