Hävyttömät väärintekijät sannoo meile oikeaa ja väärää!

Ihan omat meän politiikot ja pikkupomot ja pikkurahakkaat ottaa suomalaisilta, kansalta ja työntekijöiltä niin paljonko saavat ja loppujen lopuksi isoraha käyttää näitä pikkupäälliköitä just siinä, että ryöstävät kaiken ja jopa toisilttaan minkä kerkiävät.

Ja sitte on mahtimiehet, jokka monimutkaistaa systeemiä ja hämmää niin, että varmasti saavat kaiken. Ja pörssi on yks keino keinojen joukossa. Siinä mennee rautatiet ja lannotetehthaat. Ja jos joku jossaki meinaa pärjätä, se nitistethään vaikka nostamalla kuljetuskustannuksia.

Ja mahtimiehisyys ei nouata mithän kohtuullisuuksia, vaan riippu heän voimasta ja häikäilemättömyyestä ja sikamaisuuesta siis.

Esimerkiksi tämä sote-homma. Sehän perustuu loppujen lopuksi issoon rahhaan, pörssiyhtiöt hoitaa hoito-huolto-lääkärihommat eikö niin. Elikkä niilei ole kotimaata.

Suomen lääketiede ja terveysaattelu ja täysin lääkekeskeinen. Lääkärit miettii mikä tauti mikä lääke, parantumisen ihme jää jalkkoihin. Hyvinvoivia työikäsiä höntitethän syöhmään EU-ohjeistettua moskaa ja lääkheitä joka pikkuvaihvaan ja sivuvaikutuksia ja yhteisvaikutuksia ei tiä kukhan.

Niin ja siis terveyenhoito pitäs kokohnaan hoitaa valtion toimesta ja laittaa omat lääketehtaatki ja lopettaa amerikkalais-eurostoliittolaisen höpötyksen. Ei muuallakhan kunnat hoijja näitä asioita, ei ees EU:ssa. Ruotti ja Suomi vain ellää tämmöstä kummaa hölmöilyä kansalaisten kustannuksella.

No nyt tet alatta selittähmään mulle, että kuinka lääkheet on ja lääkärit on, joo joo ja kyllä kyllä, mutta se systeemi on kipeä.

Kaikkiaan meilä on paremminko ennen ja Kattainen ja Urpilainen haluaa pittää meät tasapainossa, nethän tietää, että kaaos koskis heitäki. Mutta ei net meitä aattele, net on isompien mahtimiesten hyväksikäytössä. Tai siis pahoinkäytössä!

No se asia kans, että kaivoksista lähtien on kaikki pörssiyhtiöllä ja myyty pois Suomen kansalta. Miten met emmä voi tehä mithän? Onkohan ämmi ihan anarkisti.

No vielä, että en voikko ihmetellä, että vaikka meilon netit ja kaikki, niin kuinka met emmä hoksaa esimerkiksi sitä, että vanhustenhuollosta lähtien pörssifirmat hoitaa hommat ja vie jopa rakennukset eli met verorahoila, meän rahoila ylläpiämä pörssiyhtiöitä, jokka oikeasti viis veisaa meän vanhuksista ja potihlaista.

Neitistä muuten saa selville, missä se iso raha on. Mihin päätyy net isot rahat. YK:ki näyttää aika pahaltako kattoo ja näkkee, kuka ja ketkä!!

Mie tässolen lukenu 1800-luvun lopusta vai oliko 1900-luvun alusta
kertovvaa Klondyken kuningasta, Jack Londonin kirjaa ja voin vain ihmetellä: Eijjole mikähn perusidea muuttunu siittäko 100 vuotta sitte oli.

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu