Hallituksella rahahuolia, Suomi pörssiyhtiöille!

On niin hoppu ja hätä ja pankit kaatuu ja meile käy huonosti, pelkää hallitus. Ei käy huonosti, rauhottukkaa ja lakatkaa laukkomasta rahan perässä.

Meän hallitus haluaa roistomaisesti, vasemmistoliitosta lähtien, meän vallankäyttäjät haluaa, että met piämä rahhaa ja jotaki semmostako rehellisyys arvossaan, vaikka net itte lusmuilee. Met roikuma rahahirressä niinko net haluaaki, että met ahnaasti ja kiltisti juoksema rahan perässä ja olema vihasia sen siis rahan takia.

Suurin osa suomalaisista voi hyvin, issoin osa vanhuksista pärjää ihan hyvin kotona ja kuolee vähän äänin ilman yhteiskunnan rasittamista. No kläpit on lujila, niiltä puuttuu rauha kasvaa omien vakiaikusten kanssa. Mutta pääasiassa meilon kaikki hyvin.

Hallitus haluaa, että meilä on ongelmia. Meitä pelotelhaan. Että yle jauhaa juhannuksena, kuinka monta kuollu, vaikkei met voijja sille mithän ja joka viikonloppu käy niitä onnettomia onnettomuuksia.

Meitä höntitethän ja jos on vaikka muutama yksityiskoulu koko maassa, niin media yrittää saaha sen kuulostahmaan tärkeältä yhteiskuntaa uhkaavalta asialta, nethän sitä uhkaaki tasa-arvoa.

Oikeasti yksityistäminen on aivan meän keskellä ja tapahtuu ihan  miten sattuu, kukhan eiikä mikhän ei hallitte sitä eikä tiä, mihin se kaikki vaikuttaa.

Kyllä mie ihmettelen, mitä met voisima tehä tämän rahahomman kans? Lääkebisnes on ison rahan, siis mahtirahan bisnestä ja se uhkaa meän terhveyttä. Siis lääkkeiläki meitä höntitethän. Älkää uskoko sitä kaikkea, aatelkaa itte, terhveet työkykyset ei tartte lääkettä joka vaihvaan ja kolesterolääkheet esimerksi on lahjomalla edelleen käytössä.

Ruoka- ja lääkebisnes on epärehellistä kansan terveyllä pellaamista. Miksei valtio hoijja sairaanhoitoa ja lääketehasta itte? Koko EUrostoliitto pyörii tämän rahakuplan voimalla.

Antasitta meän ellää tätä tavalista pikkuelämää, alkaspa tuo Kattaisen hallitus yhteistyöhön kansan kans. Lakatkaa repimästä meän elämää rahan takia!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu