Työttömyys ei ole totta!

Savonlinnalainen maanviljelijä ratiossa tosissaan ja rauhallisella äänelä selittää, kuinka kaikki lähtee pois kyliltä.

Työpaikkoja pitäs saaha, se sannoo. Siis mitä se sannoo. Sielähän on maat ja sielon veet ja venäläiset niitä ostelee huvilatonteiksi minkä kerkiävät.

Sielähän on töitä, ei mithän saastuttavia tehtaita eikä kerskakulutustako maanviljelystä ja risusavottaa ja siis mahollisuuksia aithoon luomuelähmään tai siis luonnonmukasseen elähmään ja met sieltä syrhjäytynheet voisima heän kaalet ja sipulit ja lamphaan lihat ostaa ja hyvhin suihin syä. Ja ihan terhveyeksi!

Mutta eikö eikö ei. Meilon S- ja K-kaupat ja Abc:t ja avuttomaksi kasvanu kansa, jolton työttömyyskorhvauksilla ja työttömyyshöpinöillä järkiki kait lähteny.

Eikö met voijja lopettaa näitä ylikansallisia ja EUrostoliittolaisia harhautuksia ja alkaa pitähmään huolta ittestä. Lääkäri-hoitjatki heittäs konttorityöt pois ja kiinnostus meistä itte ihmisistä.

No nyt meinaa ämmilä sekkaantua kaikki, mutta eikö tämä ruoka-lääke-bisnes-raha keskeinen homma jo riitä. Jyrkit ja Jutat on ihan pihalla, non vaarallisia meile, ei niihin saa luottaa.

Ihanko tämei ollenkhan loppus tämä leikki tämän maan ja ihmisten kans. Olhaankos met niin syvästi pösilöitä! Hei ihmiset, alama aattelheen itte ja lakkaama pelkäämästä yhthään mithän. Meät on hönitetty, ei ole hättää, monsantot ja amerkkalaisten EU-juoksupoikana olo alkaa riittää, vai mitä.

Joo, no kiitosko sain taas sanoa! t. ämmi lauvvantai-innoissansa!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu