Hyvinvointiyhteiskuntaa eikä mithän turvaa ole olemassa, jos olhaan rehellisiä.

Molhan laumasieuluja, pitkällä syvässä laumasielusuuessa, met mettästä tulheet suomalaiset. Molhan hukattu ittemme.

Se näkkyy vaikka meän terhveyskeskuksissa. Puhuthan rahasta ja isoista ikäluokista ja vanhusmäärästä  eikä kukhan oikeasti välitä. Niitäki vain kilpailutethan ja vertaihlaan ja lääketehtaitten armoile altistethan kuten vaikka diabeteksen hoito. No siis kukhan ei välitä meistä sielä niinko yksilönä. Ei net soitakko on käyny valittamassa vaivojansa, että kuisse mennee nyt.

Lääkäri-hoitajat ja met ja net olema unohtahneet, mikä se ihana syy oli tehä asioita millonki. Met vain väänämä itteä mutkile ja käymä toistemme kimphuun.

Met olema ittekki käyhneet kovin tunnottomiksi. Ja päättömiksi ja syämmettömiksi.

Alkakaa ihmiset rakhaat ihan itte ja yksinkertasesti pitähmään oma puolenne. Pikkuasioista se lähtee. Kestää sitä juosta ja tehä yli kylkienko päättömät kanat ja kerjätä ja anoa millon kesysti ja millon vihassa. Son seki jo nähty, pittää ottaa toinen ote. Ottaa tosishaan eikä tyhjää räksyttää millon mistäki. Jos on mieltä, niin on, mutta ei se ole koko elämä.

Väsyny ja pelokas kansa ei jaksa aatella. Alkakaa ihmiset hoitahmaan itteänne ja ottakaa ittenne toesta. Ei teile saa tehä mitä vain. Ettäkä tet saa tyhjää hakata päätänne seihnään, aatelkaa mitä ja miten tehettä. Teitä tartethan, tämä maailma tarttee meitä.

Vaikka kuinka pelottas, hyvinvointiyhteiskuntaa ei ole olemassa. Eikä ole eikä tule kirkkoa eikä hallitusta, joka meän puolesta elläis ja hommat tekis. Tai aattelis.

Asiantuntemus on täälä, meän tavalisten keskellä. Toisile meän pittää olla hyviä ja ystävällisiä ja ittele ensteks, son yks voimavara kans. Olet hyvä. Olet paras ja rakas  oikeasti. Se riittää ja son se elämä tässä hetkessä oikeasti. Olema perilä. Aaaah mikä onnen ajatus.

Menikös tämä taas johonki. Mie tuola ulkona täälä lapin erämaassa, muka jotaki taas oivalsin. Toivorikhain ja epätäeyllisin ja ontuvin ja eläväisin aatoksin Mie-Itte-Ämmi Hilkkapien Onnen-tyttö 60v

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu