Onkosse sylttytehas tuossa pankit -nimisessä ilmiössä?

Miten se on nuitten pankkien kans? Kuka net omistaa ja mitä net tekkee? Saksassa niitten pikkupankit mennee nurin, siis pikkusia saksalaisten omia pankkeja Saksa antaa mennä nurin, mutta Saksa ei pyyä Eurostoliitolta apua, miksei?

Niitä meän verorahojahan mennee pankkitukkiin sinne Kreikan lainoista alkaen? Entäskö joku seuraava nyt sannoo, että het ei halua eikä ossaa eikä maksa pankkilainoja tai valtioitten välisiä lainoja, maksamako met taas? Saksa hoitaa itte hommansa, mutta jokku muut ei?

Entäs tämmönen pikkuihminen pikkutalloutensa kans, pankki hoitaa kaikki raha-asiat miten hoitaa. Pakko ottaa, mitä ja miten annethan, palvelu on rahan myyntiä. E-laskut ja tilitapahtumat sielä jossaki jako vaihat pankkia, kaikki katoaa. Käteistä ei kohta ennää ole olemassakkaan.

Mikä tuo pankkien valta ja voima on. Tämä rahan perässä juoksutus ja juokseminen on jotaki mystistä.

Jutta Urpilainen kauhistellee ja dramatisoi, kuinka lomallansa säikähti kansantuotteen huonoutta.

Mitä tekkee Jyrkit ja Jutat lomalla, jos meän maa on kerta hädässä? Nomuttako kansa on niin huonoa, eikä usko eikä tottele heitä, on viesti heiltä?

Suomi hättää kärsimässä ja Jutta ja Jyrki lommailee ja Juttaki vasta lomalla tutustuu asioihin. Mitä net meni lomale, mitä net milhän lomala teki, ko tavalisekkaan ei sais ottaa kait ees palkkaa työstään eikä vähäväkiset tukiansa ilman kikkatyöllistämisiä?

Kiitos aamuseurasta, tämoli ämmin aamupäivittely, voikaa hyvin kaikki, tavaliset ja tavattomat!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu