Onkohan meilä hyvvää ihan liikaa?

Pakko kirjottaa kesken vappaapäivän. Kuuntelin Alpo Aaltokoskea 56 v tanssija, ratiossa ja se kerto lapsuuestako ei ollu sähköä eikä vesi tullu eikä menny ja 8 ihmistä asu samassa talossa, jossaki mettäperälä. Sitte se kerto Egvadorista ja kuinka slummista lähtösin olheet läpit sano siihenko sillä teki pahhaa nähhä nälkää näkevät aijjan takana ja meinas, että mitä tekemistä tanssilla ois täälä, ruokaa ja konkreettistahan tänne tarvittaan. Ja net sanoit sille, että kyllä köyhäkki tarttee hengen rikhautta vai eikö sitäkhään annettas niile!

Jotenki kyllä näyttää, että met täälä isossa ittekeskeisessä menestynheessä hyvinvoinnissa kitisemä ja kisailema keskenämme ja kuitenki kaikki on niin hyvin usseimmilla. Ja sitte meilon otsaa hyleksiä niitä, joila eijjole mithän, ei ees henkilöllisyyspapereita ittesthään tai on mamuja, voivoi meitä!

Alama hommiin ja iloittema elämästä ja mie muuten toivon, että sosiaalidemokraatit ottaa ja kuuntelee Erkki Tuomiojan viissautta ja nostaa kannatuksensa. Ja ittestäni eppäilen, että jouvvun äänestään vasemmistoliittoa (en hyleksi köyhiä, vastustan ydinvoimaa ja Natoa).

Kiitosko sain sanoa, nytpä voin lähteäkki ja vaikka tanssia tuola meren rannala tai mettässä niinko Aaltokoski sano tanssivansa, vaikkei kukhan näe ja siis tekkee niitä tanssihommia vaikkon niin vanha! Vanheneminen vaatii rohkeutta ja kuulosti, että tässois mallia meile monille!

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/10/09/tanssitaiteilija-alpo-aaltokoske…

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu