Kotikutosta Oulu-postia

Postilaatikkoon putos taas Oulun kaupungin kivoja ja sieviä höpinöitä, jokkon löysästi kirjotettu. En tykkää tämmösestä verorahojen käytöstä, mutta otin ja katoin Oulu-posti 4/2015. että mitä siinä lukkee. Ja kiinostuin valinnanvappauesta terveysaseman valinnassa. Enkä saanu selvää.

Isola lukkee, että ovat muuttuneet kotiosotteen mukasiksi, mikäli et ole itte valinnu kirjallisesti tai verkossa. 

Sitte lukkee itte tekstissä, että aiemmin määräytyneet 2011 osotteen mukasesti tai itte tekemän ilmotuksen mukkaan, joka on edelleen voimassa. Ja että jatkossa terveysasema vaihtuu automaattisesti muutossa. Itte valittu ei vaihu muutossa, vaan vaihosta tullee tehä ilmotus. 

Ja mustalla ja isolla lukkee, että jos ei ole valinnu terveysasemaa, vaihtuu ajantasesti aina muuton yheydessä. Ja taas isolla ja mustalla, jos on valinnu terveysaseman, kunnes sen itte haluaa vaihtaa…

Ei lue, mistä lähtien muuttuu osotteen mukkaan vai muuttuuko tänä armonvuonna 2015 armonkuukautena 09 armonpäivänä 02. kun lehti postilaatikosta tipahti.

p.s. 1. Kuinka vanhat ja kipeät voi toimia ja saaha selvää asioista vai kelle tämä  lehti on tarkotettu. Mie en ainakhaan saa selvää, mikä idea sekavassa monivärisessä höpötyslehessä on, mihin sillä pyrittään.

P.s. 2.  Tekispä Teknologiakaupunki Ouluki kunnolliset, järkevät nettisivut, kuten esimerkiksi Verottaja.fi ja lopettas tämmösen roskan levittämisen toisten koteihin, vaikka ovessani lukkee, EI ILMAISJAKELUA!

P.s. 3. Joo hauskaa torstaita ja eijjollu isot murhheet, mutta olhaasta taas jonaki! t. hilkkapien onnentyär ämmi

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu