Yle on ongelma

 

Siinei ole mithän ongelmaa, mitä Sipilät päätti tehä Kempeleen kotinsa kans, mutta se, kuinka koko ajan haettaan esimerkiksi pakolaisasiassa negatiivisuutta ja ongelmia. Korostethaan meän suomalaisten vaikeuksia pakolaiskysymyksen kans. Ja korostethaan somen riehumista. Somessa on riehuttu ennenki ja koko ajan oikeasthaan.

Ongelma on se, kuinka Ylen uutisekki on täynä nopeita falskeja provosoivia pikatoteamuksia, joila kylevetethän meän aivoja puolen tunnin välein. Jankutethaan jotaki pikkuasioita ja yksinkertasia ajatuksia taas ja taas. Jatkuvia uutislähetyksiä niinko vähä-älysille, jokkei ossaa itte kattoa vaikka netistä niitä samoja, joiton kaikissa muissaki medioissa.

Yle siis vois jo vihon viimein lopettaa klikkauksien mettästämisen ja antaa toimittajille työrauhan ja aikaa tehä kunnola työnsä. Uutiset on ihan noloja päivittelyjä ja ykssilmäsiä näköalattomia ja senttimenttaalisia mässäilyjä.

Objektiivista otetta ja työmoraalia verorahoilla ylläpiettävhään hommaan. Entä ulkomaankieliset uutislähetykset, kellekkähän non tarkotettu. Yksinkertasia kattojia aliarvioivia selkokielisiä viisminuuttisia, ei mithän järkeä.

Jos Yle haluaa kosiskella nuorisoa, niin sei ainakhaan käytännössä näy. Ehkä son seko käskettään kattoa lähetysikkunoita ja kopsittaan tviittejä ja fb-päivityksia tv-ruuthuun.

Meilei ole mithän nauramista Venäjän tai Ukrainen trolleissa, meilon oiken verorahoilla ylläpietty trollifirma = Yle.

Pyhäaamun rauhaa ihan kaikesta huolimatta, emmäkä uhriudu ees oman Ylemme kans, kyllä se tästä, pärjäihlään! t. hilkkapien onnentyär ämmi

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu