Ei kansanedustajien etuja alas

 

Kukas sinne suostus, jos niitä tuostaki puotethaan, mitäse nyt on. Haluan sinne mahollisimman rohkeita, järkeviä, yhteistyökykysiä, lahjakkaita ihmisiä, joilon syän paikalhaan.

Eikä net, joile se nykynen korvaus on iso, ole kovin koulutettuja ja näkemyksellisiä, taitaa olla nyt niin. Fiksut ei tuohon räkhiin taijja helposti lähteä, niilähän on intohimot ja innostukset käytössä jo ihan toissaalla. 

Ja media vois lopettaa vertaamasta kansanedustajien työaikaa palkansaajan minuuttiaikatauhluun ja lomhiin.  Ideahan on, että kansanedustaja ehtis olla vuorovaikutuksessa kansalaisten ja elävän elämänki kans eikä teko-läsnäolla jos missä pyrokraattisessa istunnossa millon missäki. Ja pitäs niilolla aikaa perehtyä ja aatellakki.

Jumalahan jako yhessä saussa kaiken varallisuuen tasan ihmisten kesken eikä menny montaa päivääko rikhaat oli taas rikhaita ja köyhät köyhiä – mietimäpä sitä!

Katheus son semmonen voimavara, josta pitäs varoa ammentamasta. Jos nyt toivosima voimia ja viissautta eduskunnalle ja hallituksellekki, joita on nyt vaikea sietää itte kenenki, niin ei sitä tiä, mitä net ja met hoksaama. Yritämä aatella vähän pitemmällä tähtäimellä. 

Methän oiekasthaan haluama paremman eduskunnan ja hallituksen. Emmä halua semmosta sirkussakkia, joka tänäiltapäivänäki on luvassa meän verorahoilla ylläpietyn laitoksen toimesta!

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu