Olemakos met suomalaiset petoja

Kyselytunnila jauhethiin palkansaajien tillaa, no onhan se surkeaa seki, ja nyt ministerit luopuu viikon palkasta tai jotenki niin, mutta meän maailmankolkassa on kansainvaellus ja kuulkaako Oulun poliisilaitokselle lappaa koko ajan uusia ihmisiä, pakolaisia. Net on jo Suomessa ja joku tuhatta tääläki. 

Ja tänhän ilmotettiin, että mennee vuosia, siis monta vuotta, ennenko niitten tuhansien ihmisten lupa-asiat on käsitelty. Ja se entinen puoli vuottaki on liikaa.

Ensin net oottaa ruokaa ja patjaa ja sitte patjan paikkaa. Sitte net makkaa siinä patjansa kans monta vuotta eikä saa eikä voi tehä mithän. Hetihän niile pitäs alkaa keksiin töitä ja tekemistä, nyt net vain makkaa patjoilla ilman tietoa ees, saako jäähä Suohmeen. 

Suhteellisuuentajua ja asioitten tärkkeysjärjestyksen tarkistamasta nyt kaikilta. Nyt just ja heti niitä sopimuksia tekehmään EU:n kans ja kesken, mitä tehhään pakolaisten kans.

Ja Suomessa se kotouttaminen nyt heti ykkösjutuksi. Turha son sitte vikistäkkö net ihmisraukat on ensin päästetty tänne ja sitte hylätty patjoillensa moneksi vueksi.

Non monet ihan koulutettua väkeä, niitä ihmisiä ei saa pilata, ei milhän tekosyyllä, meän on hoijjettava se niitten alkkuun pääsy, net jää kuitenki tänne. Vastuuta ja toimintaa niinko aikusilta suomalaisilta voi oottaa!

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu