Yksityistäminen ajateltuna lophuun asti

Nytton yksityistetty sosiaali- ja terveyspuolta ja vauhila ja julkinen palvelu seilaa armonpullana ja sote-sopasta ei tiä kukhan, jopa että hallittis sopan keittoa.

Oikeasti mikhän kilpailutukset ei toimi eikä ole vappaata kilpailua ole eikä varsinkhaan pikkuyritysten kohala. Joku hoitokoti saa säännöt ja hinnat ja setelit ja kilpailutus ontuu eikä ole moraalisesti rehellistä.

Homma vinnoutuu. Ei ole ees yritystä, että yhteiskunta vastaisi tasavertaisesti ihmisten avun ja hoijjon tarpheissiin ja sillä tehhään bisnestä. Huh nämät kotimaattomat ja ruohonjuuritasolla vastuuttomat pörssiyhtiöt, jokka kututtiin tänne huitelleen omia bisneksiään.

Tämä on tuttu juttu, mutta kuinka met annama tämän tapahtua. Methän jaama verorahoja näihin bisneksiin.

Miksi mei tehä hommaa itte. Oma valtion sosiaali- ja terveyspuoli valtion tasasseen ja vakkaasseen hoittoon. 

Mie kiitän julkisenpuolen lääkäri-hoitajia ja toivosin koko homman siivoamista. Ei mikhän rahat riitä tähän lääketeollisuuen johtamhaan ja rahastamhaan THL ja mm. Kelan rahottamhaan suomalaisseen sote-ilmiöön.

Yksityistäminen ei ole reilua tässä asiassa. Yksityistäminen on pilkkanimi yksityistämiselle, jos puhuttaan sote-asioista. Nyt amerikkalainen lääketeollisuus ja joku THL johtaa, mutta Suomen pitäs itte hoitaa ja johtaa tämä asia eikä pelkästään maksaa. 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu