Valittasin netissä yksityisen silmälääkärin palvelusta

Muttei löytyny netissä tapahtuvvaa mahollisuutta, mutta Kelalle ja Verottajalle voin kyllä tehä naapurista ilmiannon.

Silmälääkäri ei kuunnellu, ei vastannu kysymyksiini ja puhu aivan omituisia. Kysyin silmänpaihneesta, niin selitti jotaki, että ikkää myöten verenpainekki voi nousta vaikka huomenna, sairauksia tullee kaikile. 

Jäi kaks muutaki kysymystä vaille vastausta eikä tuo edellämainittu ole vastaus kysymykseeni.

Lääkäri halus vain tutkia ja päivitellä huonoa näköäni ja tutkia uusia linsseja, tehä linssikauppaa, vaikka olin jo aikaa varatessani sanonut, etten halua niinkkään silmälaseja kattovan, vaan silmieni terhveyen.

Optikot on olheet aina parempia tutkiin itte silmäklasit, silmälääkäreitten reseptin varassa ei kannata laseja tilata. No jotenki mie menin avuttomaksi ja ihmettelin jo heti, että miksi minun silmälaseja tutkittaan, silmiäni piti tutkia.

Optikkoni neuvvoi menemään silmälääkäriin jo aikoja sitte ja aattelin nyt mennäkkö huomasin, että lasit taitaa olla vaihon tarpheessa, mutta huonompi homma. Lääkäri höpisi linssien kans ja jäi ongelmani käsittelemättä. Ongelmat olimme optikon kans yhessä miettihneet. 

No nyt oisin tehny valituksen Aluehallintovirastolla tai Valviralle itteni huonosta kohtelusta ja sillä rahalla ois suonu lääkärin ees kohtelevan kunnioittavammin minua.

Mutta ei löyvvy NETTIKAAVAKETTA HUONOSTA PALVELUSTA, on vaan esitettä ja ohjeistusta sivut täynä ja ihmeellisiä sanoja, kuten Kantelu tai Muistutus ja sitä rataa.

Oisin halunu antaa pallautetta virallisia teitä enkä tykkää haukkumisesta enkä ainakkaan ajojahdeista, mutta kirjotinpa siis tämän plokin ja vingguin jo pitkin somea, että ei ennää harmitakko muitten asiakkaitten puolesta, ei tuommosta palvelua ison rahan eestä sois kelheen.

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu