Posti ei ossaa käyttää postiosotetta, rahastaa ossaa

Viime vuen puolella vein pienen keveän pahviputken tuohon R-kioskille ja maksoin 7,90 ja R-kioskin myyjä sano, ettei pakettikorttia tarvita.

Maalausta ei kuitenkhaan alkanu kuuluua vastaanottajalle ja se hoksaski, että anto oikean postiosotteen, mutta ensin vahingossa väärän puhelinnumeron. Sitte se vasthaanottaja kävi kyselemässä sitä kotikaupunkinsa posteista ja kerto tilantteen. Sielä sanottiin, ettei ole palautettu lähettäjällekkään, ei vaan löyvvy.

Mie itte laitoin kyselyn palautelomakkeella ja huutelin Twitterissäki, että miten asiaa voi hoitaa.

No sitten sain sähköpostiini viestin, paketti on tuotu takasin tuohon R-kioskille ja voin lunastaa sen 7,90 €:lla ja lähettää uuestaan 7,90 €:lla!

Nyt kävin R-kioskilla ihmettelemässä sitä pakettiani, mutten vielä lunastanu, nyt haluan vähän miettiä, luovutanko paketin postille, myyjä ei tienny, mitä sille tehhään vai maksanko 3 kertaa 7,90 € yhen pikkumaalauksen kulettamisesta lähikaupunkhiin.

Matematiikka on se, että jos on puhelinnumero, he soittaa siihen, mutta eivät lähetä lappua osotteesseen, joka paketin päällä luki, koska oli se puhelinnumero. Ei haluta käyttää postiosotetta, vaikkei se toiminutkaan, se puhelinnumero, uuuh. Mutta rahastaa haluttaan!

Että semmosta palvelua. Nyt yritän tavottaa maalauksen vastaanottajaa, haluaako hän maksaa monta maksua? Minusta näin ei palvella asiakkaita.

Toivon, ettei kukaan lähetä postin kautta mulle mittään enkä aijjo itte ennää käyttää postia. Tätä olen jo harkinnut ennenki, mutta tämä hassu taphaus, kerto mulle, etten ole tarpheeks taidollinen postiasiakkaaksi.

Rakhauella ja ihmetyksellä suomalaiset, onkohan meistä palvehleen kettään ja mithään. En ole ylpeä postista ainakhaan. t. hilkkapien onnentyär ämmi Oulun kaupungista
 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu