Lopetama tasa-arvoleikki

Ei hyvätuloset tartte lapsilisiä, kotihoidontukia eikä perustuloja. Mie en ainakhaan tajua, miksi hyvätulosille maksettaan, jos kerta köyhimmillä on puute ruuasta, lääkkeistä, hoivasta.

Niin ja jos kerta maa on menossa nurin, miksi leikittään tasa-arvolla, ko voitas panna rikhaat maksaan saihrautensa ja vanhustensa hojjon. Jos siis kerta, Suomi on katastrooffin parttaalla, alettas oikeasti välittään toisistamme.

Suomen pienituloisimpien ja tulottomien elämällä leikkiminen voitas lopettaa ja alkaa rehellisesti hoittaan maan asiat kunttoon eikä kisailla keskehnään tekodemokratiaa eikä ennään teeskenneltäs muka tasa-arvon nimissä. 

Ennen muuta heikoista ja nuorista meän pitäs pittää huolta. Rakhauella ja syämmen sivistyksellä alama hoittaan avuntarvittijoita.

Ja minun mielestä kaikki nuoret pitäs huolehtia johonki kouluihin ja työpaikkoihin, ihan yhteisen tulevaisuuen ja yhteiskuntarauhan takia. Eikä mithän tekosyitä, ettei muka onnistus tai eijjois mahollista, on se mahollista.

Ihanaa viikonloppua kaikile tai siis semmostako itte kellekki mahollista on ja pitäsköhän tämän yhen ymmärtämättömän pöhlöpään lähteä nyt oikeissiin hommiin, pitäs, hei hei pai pai pus pus!

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu