Mieli kirkhaaksi ja paita puhtaaksi

Meiton höntitetty ja molema antahneet isokenkästen tehä mitä sattuu. En usko, että pienet kiemuroitten oikasut tässä ennää auttaa, ko Suomi kerta on jo katastrooffin parthaalla ja vähäväkisiltäki pittää ottaa lopukki pois.

Eurostoliiton meininki on huono ja Suomi ryömii amerikkalaisen sota-raha-lääke–lahjus-ajattelemattomuuen ja kaikin puolisen kyvyttömyyen liemissä.

Eikä pöytä puhistu, vaikka kuinka sensaatiosta sensaatioon kulema. Yhtä höpötystä.

Työllistäminenki on bisnestä. Tekesin hommia ei kaikkien sielu sietäs.

Perustulon pitäs olla noin 1200 euroa kuussa ja tuet ja verot pois tuohon summaan asti. Asukkoon missä haluavat ja tehköön valintansa itte, jokka tuolla summalla ellää.

Verotus ja harmaatallous pois suojelusta, siivottas sieltä se, mikä ihan laillisinki konstein viijjään pois verojen kerruusta.

Meät on höntitetty avuttomiksi ja tyytymättömiksi ja se Suomenki uuistuminen kait sitte tullee tapahtuun sillain, että tapelhaan kaikki keskehnään ja kaikki kaikkia vasthaan ympäri pallon ja jokku bildenbergiläiset kerrää rahat ittelheen. 

Tai rohkasema mielemme ja käymä silmät auki etheenpäin. Uskallama nähä, mitesse tämä maa nyt makkaa. Emmä ala pelkäähmään emmäkä anna höntittää itteämme!

Hauskaa päivää kaikile! t. ämmi-onnentyär-hilkkapien-eimikhän!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu