Onse niin vaikea käsittää

Obama meni Merkelin tueksi TTIP:n puolesta ja sen Obaman tuleminen höpisseen sen sopimuksen puolesta saiki kait monia ihmisiä kääntyhmään TTIP:tä vasthaan? TTIP on minusta huono asia. (Ykkösaamu tännäänki RadioYle1)

Ydinvoima-asiat on varmasti kehittynheet, mutta minusta aurinkoenergia on hieno homma ja jopa Aaltoyliopiston proffia on puhunu tosi kommeita sen puolesta ja nytko onse mielenosotus Fennovoimaa vasthaan Pyhäjoella, se karkottaa ihan fiksuja ihmisiä vastustamasta moraalitonta ja ilmeisen falsiki Pyhäjoki-hanketta eli käyvät välinpitämättömiksi, ei jaksa, kohtuus kaikessa?

Ylen uutiset ja poliisi reagoi vahvasti kuten Reijo Tossavainen tviitissään: "Fennovoimaa vastaan 100 mielenosoittajaa. Silti tv-uutisissa ykkösuutinen. Jos 1000 osoittaa mieltä vammaisten puolesta, nolla uutista."

Tosi vaikea tämmösen tavalisen hoksata, miten ja miksi meät panhaan juoksehmaan jonku jutun perässä. Nähä, mikä minusta sitte on oikein. Onse niin toela vaikeaa aatella itte asioita ja älytä tätä maailmaa.

Kaikki olhan pösilöitä, mutta kait joku oikeudentunto ja totuudellisuus on net, joila met kaikki yritämä kattoa näitä ja muitaki asioita. Meitä pelotelhaan ja höntitethään joka suunnasta ja on niin helppoa lipsahtaa liijjottelhuun tai mitätöinttiin siltä kultaselta keskitieltä.

Rauha kanssanne, siunausta ja onnea elähmäänne! Syyttely ei joha mihinkkään ja eikös jokhainen saa olla vappaasti sitä mieltä, mitä on. Hei hei pai pai pus pus t. hilkkapien kukkapurkki suurpösilö!
 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu