Isot miehet pelkää ja pelottellee meitä Nattoon

 

Satuin ja sorruin eilen illalla kattoon telkkaria TV1 ja sieloli venäjän kielinen #Yleastudio ja hölmistyin todella. Epäasiallista ja epäystävällistä Venäjän rienaamista. Ei pitäs pilkata naapuria, josson omakki porthaat lakasematta! Katoin, ihmettelin ja muutaman tviitin vaihoin twitterissä ja panin telkkarin kiini.

Yle yrittää osalthaan saaha suomalaiset pelkäähmään Venäjää ja haluammaan Naton kainahloon ja tämä ohjelma olkhoon vain yks esimerkki Nattoon  pelottelusta.

Millonkas saama nähä #Yleastudion ohjelman amerikkalaisista opposition edustajista, peräänkuulutetuista, joistaki  toisinajattelijoista tai muuten onnettomista kohtaloista?

Muistattakos sitä, ko Neuvostoliitto oli Amerikan rajoilla Kuubassa isojen pahojen asseitten kans? Nytton Usa täällä Venäjän rajoilla.

Venäjä ei tietääkseni ole näinä vuosina uhanu Suomea sotilaallisesti? Entä onko Venäjän sotateollisuustuotheet harjotelleet samala laillako nyt nämät amerikkalaiset?

Suomen sotahullut toistaa viestiä Venäjän arvaamattomuuesta ja pelottavuuesta ja silti eikö kaivethaan verta Venäjän nokasta niinko pikkuläpit ruukaa tehä kisaillessaan keskehnään?

Toivottavasti nämät meän sotahullut herrapojat ei vahingossa aja meitä toela ishoon kiipehliin.

No mie uskon, että tässä hyvin käy, mutta halusin taas pöpistä tämmöstä tasapainon, rauhan ja rakkauen puolesta. On hyvä nähä ja hoksata vähän laajemminki ko mitä Yle ja meän herrat sannoo. Uskon sanan mahtiin ja rauhhaan ja rakhautteen, siispä met Suomiäitin läpit rauhallisesti mietimä ja tutkima ihan itte asioita.

Toistan, älkää alkako pelkäähmään, pelko on tunne, tunne ja järki ei seurustele keskehnään, siispä aattelema itte emmäkä usko, ko meitä höntitethään.

Rohkein ja ilosin mielin ja kiittävin, kunnioittavin ja rakastavin aamutervehyksin Hilkka Anneli Laronia

P.s. Niin ja mie rukkoilen meile parempaa herraonnea ja semmonenhan häätyy olla jo meile tulossaki! t. sama pösilöpien

 

 

 

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu