Kiitos Antti Heikkilä

Kiitos Antti Heikkilä, ihanan etunimesi lisäski solet ohjanu ja neuvvonu minunki elämää rohkeaksi ja lisäny itseluotttamustani niinko omalla päällä aattelevaksi, mie kiitän ja kunnioitan työtästi ja elämäniloa sulle ja Maaritille!

Sie siis viimisen plokin tehit ja ehkä viimisen muistelukirjanki, Kapea polku, maailmalle lähetit ja meile jää oppisti ja meininkisti, isot ei näköhjään niitä onkheensa ota, mutta met pienet kiitämä ja ehkäpä edistys ja uuistuminen kulkeeki meän tavalisten voimilla!

Kaikki, joilon vaivoja ja tuntuu, ettei tule oiken kuulluksi, ja ootta jotenki ihmeissänne terhveyenhuollon kans, Terveysklubi on just teitä varten, suosittelen! Samoin Rasalas-kirjoja suosittelen.

Antti Heikkilä on tehny hienoa työtä, josta met tavaliset olema kiitollisia, toiset ihan henggestään tai ainaki terhveyestään kiitollisia.

Heikkilä itte lienee saanu palkaksi sitä, mitä kaikkensa antava, totuudellinen ja ahkera ihminen saa, hyvän omantunnon ja mielenrauhaa.

Mutta Lääketiede ja Yle-hesari-politiikot ja bisnesmiehet ja terveyenhuollon koulutukset Suomessa on unessa, ajassa jälkheenjäähneitä. Toivo meilä tavalisilla on meissä ittessä, itte pittää ittestä pittää huolta.

Mikhän kauppamies tai henkilö mie tässä olen, en mikhän. En väitä enkä todista mithän, mie tykkään, että son jokhaisen itte tottuutensa ja oikean todeksi elettevä ja mie näen Antti Heikkilän työn toela pelastanheen enämpi, ko tänä päivänä näyttää.

Haluan uskoa, että tulevina aikoina terveys alettaan tajuahmaan toisinko nyky amerikkalainen lääke-ruoka-teollisuus-oppi sen tekkee meilä Suomessaki.

Hei hei, onneksi minun häätyy nyt mennä, olen puhunu ugh! – mutta miehän kyllä kait taas höpisen ens tilassa lissää!

t. Hilkka Anneli Laronia

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu