Minkä puolen valinu

Mitä molhan sanohmaan kenestäkkään, joka ei tajunu Hitleriä, ko nuot pakolaisraukat soan jaloista, salakuljettajien ja jos kenen manipuloinnin bisneksenä lähtehneet ja hukkuu sinne merheen.

Kauhistelhaan hetki ja käännettään katse pois.

Ei pakolaisvirta ole sattumaa eikä mikhän muukkaan siis. EUrostoliitosta ei sitte tullu mithän eikä ees toista USAta, ko tuli USAlle kuuliainen pikkupiika, joka mieliestellen kattoo USA-äitiä ylöspäin. EUrostoliiton kans on pilattu kreikat ja kohta suomet ja ärsytetty Venäjää, minkä kerettään sotavarustelulla.

Ei ole mikhän yllätys tämä tilanne. Pakolaisista varotti Päivi Räsänen jo vuosia sitte ja vaikka soli ministeriki, ei sitä puhetta kuultu. Joskus 2007 euro-rahan kohta alko näkyä, muttako ei Kattaisen kamut uskalla vieläkkään nähä.

En ole pahoillani, katon vain ja ihmettelen, mitä hyviä asioita näilä hommilla voi olla kainalossaan.

Täälä Lapissa olen lukenu vanhoja kirjoja. Kuinka Afrikkaan menttiin auttaan eikä osattu kohata eikä kunnioittaa poppamiesten maailmaa, tuhottiin paljon hyvvää valkosten toimesta. Tai kuinka kansalaissota oli surkeaako naapuri suuttu naapurille ja suomalaiset tappo suomalaisia. Tai ennen sotia kansa oli erimielistä ja riitasaa ja katheellista ja herrat ajeeras asioita kohti sottaa.

Jollaki salaperäsellä tapahtumien kululla kuitenki maailma on nyt näin fiksu ja hieno. Köyhyys on puolittunu, tekniikka pelittää, maapallon sotkeminen vähänee.

Syyttäminen on energian hukkaa, mutta hyvvää voi ja kannattaa aina toivoa, mie toivon ja rukkoilen parempaa herraonnea meile suomalaisille, sois oiken tärkeä asia.

Ugh olempa taas puhunu,välilä puoleni valinu enkä luppaa kysyny, kiitos ja kaunista ja hauskaa päivää kaikile! t. onnentyär hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu