Onnea luokalle jäähneillekki

Onnea luokallle jäähneillekki, parhaasti olet tehny ja se riittää, son loma ja uusin voimin uus alku ja tässä jotaki teilekki katkerille, joitten lasten tai vunukoitten onnellisilla kuvilla ei feispuukit täyty tai joitten lapsi ei saanu 10:jä eikä stipendejä!

Älkää heittäytykö lapsenne etheen esteeksi, joka lapsesta pittää joka vahemman kyetä olheen ylpeä. Kyllä tet ossaatta, ko luovutta omista vaatimiksistanne tai jostaki ja antakaa arvo toistenki läpeille.

Älkää yrittäkö riistää arvoa toisilta, antakaa ittekki arvoa. Että voi tietää, mitä tuskaa kenenki koulunkäynnin, stipendin tai menestyksen takana on tai ei ole.

Ja uus polvi on aina edellistä fiksumpi, aina, ainaki jossaki suhteessa, siittä vois pettynheet vanhemmat kiitoksensa alottaa!

On eri asia ihmetellä alakoululaisten pienten arvostelua ja stipendeillä ja hymypojilla eriarvoistamista, mutta omansa puolesta katteellisuus on huono asia sille omallenne. Ja joskus se hymypoikapatsas voi pelastaakki paljon sen saajan elämässä, emmä tiä taustoja.

Voi rakastakkaa ja olkaa ylpeitä lapsistanne ja toisistanne, mieki oon ylpeä kaikista, myös katkerista naamaväärtteistäni. Jos oiken hankaliksi käyttä, pääsettä taltheen naamakirjan estolistalleni, emmäkä sillain häiritte toisiamme, mutta nyt ihanaa aamua ja puita kamihnaan! t. hilkkapien

"En voinut ymmärtää, miksi olin syntynyt niin tyhmäksi" http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Harkimo-paljastaa-lakkiaisistaan-Matkakassan-kartuttamiseksi-myin-ruusut-takaisin-kukkakauppaan/778509

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu