Mitäs met omahyväset ja laiskat

Mie niin säälin soan jaloissa olevia, pakolaisia, vammasia, kippeitä, nälkää näkeviä, tai säälin ja säälin, minusta on surkeaa, ko olhan niin itsekkäitä ja kovia pienille ja heikoille, ja niile, joile on sattunu jotaki.

Henkinen köyhyys, syämmen sivistymättömyys on päivän sana. Nyt Suomenki salolaiset ja liikaset ja jopa virhreät (puolue a la Ville Niinistö) vallankahvassa pelkää ja pelottellee, että olhan menettämässä turvapaikka Eurostoliitossa!!!!?

Ylen toimittajilla eijjole mahollisuuksia, ymmärrän kyllä, sielä käy pekkaervastit, jossei ole kuuliainen ja tottele.

Meitä höntitethään, eijjole muuttunu paljon mithän, sitte ‪#‎Brexit‬ ja nyt dramatisoihaan minkä ikinä kerkiävät, mie kunnioitan bittejä ja demoktatiaa.

Islannista kans iloitten, tehtäspä mekki muutamat islannit!‪#‎IslanninUusPresitentti‬ ‪#‎IslanninPankit‬

Siis Yle-hesareita ei sais uskoa, meitä pelotelhaan ja herrat pelkää nyt itte, olkaa tarkkana ja aatelkaa ihmiset itte, minuahan ei kenenkkään piä uskoa.

Mie uskon ihmiskunnan suuhreen syähmeen ja pikku hiljaa kaikki kehittyy jotaki salaperästä tietänsä kohti maailmanrauhaa ja veljeyttä ja tasa-arvoa (mikä rasitettu sana tuoki, mutta tiättä, mitä tarkotan). 

Meilon niin paljon hyvvää, piämä huoli hyvistä asioista! t. Hilkka Laronia pösilöistä pörröin juhannuksen 2016 vietossa!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu