Älkää pöläkkö, kaikki hyvin

Keskiajalla net säikähit ja tulit hulluiksi, ko paljastu, ettei papit tiehneekkään kaikkea, tekivät vain bisnestä ja Amerikan löytyminen pilas sen aikasen tiedemaailman, ko sieltä löyty elläimiä ja kasveja, joistei antiikin viishaat puhuhneet mittään.

YleRadiossa on upeasti keskiajan asioita ja sois hyvä vaikka Ylen toimittajien perehtyä historiaan muutenki. Kaikki mennee koko ajan paremmin. Maailma muuttuu koko ajan ja ihmiskunta on aina ollu uuen eessä ja niin on siis ollu ennenki.

Asiat asioina ja kokonaisuuksia voi kattoa, vaikka löytäs kuinka dramaattisia yksityiskohtia ja just tällä hetkellä tapahtuvia onnettomia kamaluuksia. 

Maailmassa on köyhyys puolittunu YK:n mukhaan, mutta on 50 miljoonaa pakolaista ja ainaki heimosodissa kuolee siviilejä ihan hirveästi just tälläki hetkellä.

No siis otama rauhallisesti, kansaa on aina höntitetty, mutta aika todennaköisesti meile tullee kummalekki hyä päivä ja pärjäihlään emmäkä ala pelkäähmään, aatelhaan itte ja iloittaan, kaikki mennee koko ajan etheenpäin, kyllä meile hyvin käy!
 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu