Hoitaja tukistaa – poliisiasia?

Eikö tässä maassa piä tehä pahoinpitelystä ilmotus poliisille?

Eikä milheen omalle organisaatiolle tai Aville tai Valvira tai Finavialle vai mitä net nytkysotet on!

Ihan turhaan Rehula loiventeli eileniltasessa #yleastudio keskustelussa, ettei ala neuvvohmaan ammatti-iihmisiä, koska joutu sanohmaan, että sielä on ihmisiä. Potihlaat on ihmisiä.

Muutenki keskustelu, että potilaita pittää kohela ihmisinä on minusta hälyttävä. Ei pitäs joutua sanohmaan huippuhyvin koulutetulle ammattiryhmälle, että kohelkaa asiakkaita hyvin, puhukaa potilaille kuin ihmisille. 

Ja varsinkiko kysseessä on kipeät ihmiset.

Minun pienellä kokemuksella Suomessa lääkärihoitajat on niinko virkamiehiä, Ruottissa net ihan järestään koulutuksista huolimatta lämpimästi kohtaa potihlaan. Jopa päivystävässä akuutissa ulkomaalaisen eli minut. Suomessa jotenki kylmiä ja varovat rassut varhmaan virheitä, pakenevat kansliaansa, joku on toela hullusti meän kans.

Rakkautta kehhiin Suomen soteväki, vai koulutukset on menny piehleen järjestään eikä uuet määräykset muuta mittään. Rakastakkaa pieniä potilaita, vaikkoisivat vanhoja ja ilkeitä, non kippeitä. Ei kait tässä ole mithän keskustelemista, rakastamista vain. 

Ihan hakoteillä koko homma. Niinko tämä natsihommaki, alettaan järjestöjä ja valokuvia kriminalisoihmaan, ihan tyhjänpäivästä lääräilyä ja vesittämistä. Väkivalta on rikos.

Siis itte teoista ja uhkailuista lain mukaset seuraukset tekijälle. Ei kait laki salli ees uhkailuja? No ei varhmaankkaan, siis noudatama lakeja ja lopetama höperrys.

t. hilkkapien onnentyär ämmi suurpösilö tältä samalta ihmeelliseltä kauhniilta pallolta, ko sie itte!

 

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu