Rakas Yle Uutiset ja sää

Perehy tavoitteisiisi, jokka sinulle on annettu jo yläajatuksena koko olemassaolollesti. Perehy monipuolsesti taustamateriaaliin, ainako puhut asioista. Ole tarkka ja uskollinen tehtävässäsi sekä pienen että ison asian ja ilmiön äärelä. Ole syvästi ja pyhästi tietoinen roolistasti ja agendastasti tämän maan koko elämässä!

Puhu aina vilipittömän arvostavasti ja asiallisesti, osallistu aktiivisesti, ole objektiivinen ja rakentava, älä rönsyile, älä provosoi äläkä ajeeraa. Kerro asiasi avoimesti ja totuudellisesti jo ensimmäisessä lauseessa, älä tee klikkausotsikoita!

Ole rohkeasti ja puhassydämisesti ajatteleva, villi ja vappaa tekijä. Älä antaudu minkhään tahon, tiedon tai edes yläajatuksen ohjaukseen äläkä ikinä ala kenenkhään mahtimiehen tai päällikön ajattelemattomaksi alaiseksi!

Kunnioita pelottomasti kaikkia maailman ihmisiä ja johtajia ja niiden edustamia maita, ihan meän kaikkien yhteisen edunki nimissä, sillä jonain päivänä joku heistä tai me toinen toisellemme, voimme olla se ainoa vaihtoehto, viimeinen niitti tai pelastava oljenkorsi. Älä piä heitä vihollisina vaan muista, että hekki ovat jonku äitin tyttäriä ja poikia, joilla on rikkinäinen syän ja ymmärrä, että hekin uskovat tekevänsä hyvin ja oikein tällä samalla yhteisellä pallolla!

Ole asemasi ja hintasi arvoinen!

Nyt mie ennää vaan kiitän sinua uskoen puhutelleeni sinun korkeampaa minääsi ja toivoen mitä parhhainta onnea ja menestystä kaikkien toimittajien ja päälliköitten kans ja muutenki just heän elähmäänsä, hehän ovat meän kaikkien suomalaisten palveluksessa, mikä ihana ajatus!

Ihanaa päivää kaikile! t. hilkkapien
 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu