Toivoa on, kiitos likapyykin pesijöille

Kiitos Ylen Jussi Eronen, ko peset ammattisi ja työsi likapyykkiä julkisesti. Vain puhkasemalla paisseet ja aukasemalla haavat meilä on paranemisen mahollisuus koko maailmassa. On nähtävä miten on ja annettava uuelle tillaisuus. Paisseitten päälle tullee vain epämääräsiä rupia.

Lähihoitajia on kans kielletty puhumasta vanhustyöhönsä, huomio siis työhönsä, liittyvistä asioista. Käsitän, ettei saa puhua asiakkaasta eikä siis henkilöstä, mutta työasioista pittää tehä julkisia, jossei net kohene kahenkeskisillä tai työpaikan sisäsillä keskusteluilla.

Mikä tämä ilmiö on, että tulevassa sotessaki sotelaiset, siis tulevaisuuessaki itte ittehään kontrolloivat, tuomittevat ja päästävät pälkähästä.

Politiikot eivät halua perustuslakituomioistuintako net haluaa itte ittehään ja tekemisiään tutkia, tuomita ja lakasta ongelmat asioita maton alle.

Mikä tämä muka-valvonta-parantamis-menetelmä on, jota vielä tässä ajassa käytethään, että itte itteeään tarkkailevat ja mukakorjaavat meän valittemat ja maksamat systeemit.

Korjaavat menetelmät on liian heikkoja meän systeemeissä? Tarvittaan ulkopuolinen apu, joka tutkii ja laittaa korjausmekanismit kunthoon?

En ossaa sanoa, mutta näen, ettei Tamperheen onneton julkisuutheen lipsahtanu juttu lääkäreitten ja hoitajien sekoilusta olekko jäävuorenhuippu ja oikeasti niiltä puuttuu ulkopuolinen, joka kattos homman, net vaan itte keskehnään keskustelevat tai eivät keskustele, tekevät raportteja, pitävät palavereja loputtomasti eikä apua tule, tiämä kaikki?

Siis met tiämä kaikki, että apua tarvittaan joka työpaikkaan, ennemmin tai myöhemmin. Tiämä jokhainen näitä ongelma- ja hätätilantheita. 

Minusta on hämmästyttävvää, että tänäki päivänä jokku sannoo, ettei Jussi Eronen ja muut yleläiset ois saanu puhua julkisesti ajatuksistaan, hei haloo, kyllä kyllä ja kyllä.

Jääskeläiset ja sipiliät, politiikot muut ja siis Tayssin hoitaja-lääkärit on tehneet parhhaansa, ei syytetä met, katoma vain, mutta hyvä tavatonko eijjole systeemiä, jolla toelliset korjaukset systeemeihin syntys, siis eikä sotessa eikä lainsäädännössä tuomioistuinta, jossa se aito oikeus katottas oikeitten tuomareitten toimesta!

Niin ihmiset, itte pittää aatella ja olla rohkea kattohmaan, miten on, älkää uskoko mithän eikä ainakhaan minua, mutta sen tiän, että meitä höntitettään!

– Hilkka Laronia

ps. Enkä ole ittekkään ollu tarpheeksi rohkea, tiän hyvin, mutta kuinka kunnioitan Ylen likapyykkiä pesevää väkeä, Tayssin työsuojeluvaltuuttettuja, jokka sotkevat ittensä eli ittehään säästelemättä parantavat maailmaa, jeee, aina on toivoa! t. Rakkauella, hyvvään uskoen ja mahollisimman mukavaa päivää kaikile toivoen sama Hilkka!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu