Onnea Trump ja amerikkalaiset

Mie toivotin onnea ja siunausta Trumpille ja amerikkalaisille enkä jaksanu kattoakko Yle vaikersi ja vihjaili alentuvasti ja net kökkökeskustelut, joissa toimittaja tukki sanoja haastateltavien suuhun omilla töks-kysymyksillä… Älä Yle tee tuota Suomen kansalle, antakaa ihmisten itte luua näkemyksensä, pysykää itte asioissa nollatusti ja hygienisesti, jos kerta syytättä toisia just nuitten puutteesta.

No Trumppi, mutta ei ees Sipilä määrää minun elämää, ei sittenkkään, vaikka suutuinko se aikoo yksityistää toisen asteen ammatillisen koulutuksenki ja vaikka käsitän, ettei politiikot ole oppihneet mithän Carunoista ja sallaavat Destinianki kohtalon, ketkä nyt senki omistaa, ei menny oiken sekhään asia.

Äitimaa, Nato ja ydinvoima, nei kiinosta kethän sipilöitä eikä talvivaaralaisia, mutta sinnikkäästi, en tuomitte kethään.

Nyt meiltä viehään se, mitä meilä yhteisesti Suomessa on ja meitä itteä viiään ison rahan uhreiksi, aivanko raha oisse tärkein, muttei met aleta uhreiksi, suomalaisille että hallitus ja eduskunta voi mithän, meitä on enämpikö teitä rikhaita rahanahneita, jokkettä kait käsitä, mitä tet teettä ja siksi Jumalaki antaa teile antheeksi, mie uskon, että antaa antheeksi tai ei, tuomarit tuomitkoon.

Olen vihanen, hetikko aattelen ja luen nuita Sipilän hallituksen aikkeita ja tekoja, mutten siltikkään menetä toivoani enkä masennu niitten takia, net ei määrää minua, oikeasti mulla on kaikki hyvin.

Mie uskon suomalaissiin ja ihmiskunnan suuhreen syähmeen ja rukkoilen Jumalaa, että jos sille sopis ja jossois sen tahto, niin kattos nyt meän lasten, nuorten, köyhien ja kippeitten puohleen.

Tässon varmasti joku salaperäinen järki tässä menossa, siksi uskallan toivoa onnea ja siunausta meän päättäjille, mie uskon, että kaikki mennee jotenki ihmeellisesti oiken, vaikken mie siittä mithän tajua.

Niin ja yks tärkeä, jonka takia aloinki tätä kirjottaan, medialle ja somelle onnea ja siunausta, älkää vaijjetko, puhukaa, puhukaa, niinko rakas ystäväni Airi sannoo, joka henkensä kaupalla taas on taistellu terveyenhuollossa, ettei valita Valviraan, vaan puhhuu kaikile ja mennee puhuhmaan valmistuville lääkäreillekki, mitä hänen sairautensa tarkottaa. Airi pieni nainen, jolla on vakava sairaus, on alkanu isoksi ja iloseksi elämänsä ja terhveytensä puolustajaksi, jee Airi!

Jee met kaikki ja mie en aikonu ees aatelle tuota Suomi 100 vuotta, ko sei ole oikeasti totta, Sipilä vie meitä liittovaltioon ja Niinistöt Nathoon, mutta rakastan niitä helikopterikuvvauksia ja sitä musiikkia, jota monet ei rakasta, mutta minusta non mahtavia esityksiä. Ei puhuta eikä esitelmöijjä mithän, annettaan kuvan näkyä ja musiikin soijja, kiitos niistäki.

– Hilkka Laronia

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu