Eurostoliiton Suomi 100v ja nyt ajama tekohyvinvointi alas

Naistenpäiväonnea ja hyvvää huomenta ja kaikkea hyvvää kaikile ja naiseutta miehilekki, mitäse sitte onkhaan sulle ja teile!

Ja vaikka kuulostaa hurjalta, niin aamurukkoukseni on, että hajokhoon koko hyvinvointi vai onko tämä hyvän kauhniin ja oikeuenmukasen Suomiätin arvosta, että molema kehittänheet verotuksen, joka koskee enämpi köyhiäkö rikhaita. Harmaa tallous on pyhä lehmä, jotei uskalleta siivota. Vakuutusteltat ja Paratiisisaaret suojelee rikhaitten rahoja?

On iso systeemi, joka kiusaa kippeitä ja vanhuksia, jokkon houkuteltu lääkebisneksen syövereihin. Laitokset lääkittee liikaa ja omatoimiset ei taho pärjätä Kelan ja e-reseptien ihmemaailmassa. Kuten ei köyhäkkään.

Lapset muka todistettavasti kehittyy parhaiten päivähoijjossa, siis isontunheissa ryhmissä vaihtuvien kylmien aikusten virkätärkeitten elämästä viehraitten höpötysten seassa, huh, äitiä niilon ikävä ja äitiä net tarttis tai yhen oman kiltin ja vaikka yksinkertasenki aikusen ja hyvvää ruokaa.

Nonniin ja tuo ruokahomma, olema kehittänheet kauppasysteeminki, joka vie tuottajilta valon ja ilon tehä työtään.

Ihmiset on viehraannutettu omasta elämästä, tyynesti kuunnelhaan, kuinka leipäjonot kasvaako net tyhmät ei ossaa itte itteä auttaa ja laiskat työttömät on työttömyyen syy eikä työpaikkojen puute. Koko palkkatyö on muuttunu, meän ymmärtämättömät herrat ei vain ole hoksanheet sitä.

EU euroihneen on jo nähty ja ehkä meät pelastaaki nyt euron ja EU:n hajoaminen. Kohta vanhukset voi ostaa lääkkeet rauhassa, köyhiä alettaan auttaan ja kaikki on tasa-arvosen hyvinvoinnin vaatimattomassa elämässä ilosesti kiini.

Kukhan ei muistakkaan, että oli Yle, joka höntitti meitä aamusta ilthaan kahjouutisilla ja vääristettyllä länsimaisella bildenbergiläisellä politiikan vaurioittamalla jargonialla, jeee en tiä ittekhään, mitä tuo on, mutta tyhjänpäivästä son.

Eikä meitä rohkeita ja sisukkaita suomalaisia pelota mikhän, hei hei pai pai pus pus ja ihanaa aamua, olhan kuulkaa isoja ja ilosia ja aukasema suumme ja yritämä kuulla ja nähä, mitä Suomiäitin pään menoksi tai hyväksi tapahtuu!

Ilosin ja rakastavin terhveisin hilkkapien!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu