Älä kessyynny yhen tottuuen mittaseksi

Huomenta kaikile, elinvoimiensa lähtheillä, ja tääläki Usarin plokeissa met rapsutelhaan toisiamme, kumartelema pikkusta ja isoa tietoa ja oikeita mielipitheitä, viissautta, vuoroin sie minua ja mie sinua, tämon semmonen rakkauen rakentamismaailma tämäki tämä virtuaalitoellisuus, tai sitte ei, helei, jess!

Ja mielelle kaikki on mahollista, hygienisiä ajatuksia ja mielenrauhaa kaikile, Oulussa sattaa vettä pimpeli pompeli pom, eikä elämä joka suhtheessa ole duuria eikä vaatimattomuus kaunista, älä anna elämän kesyttää sinun ilmentymistä täälä maailmassa johonki yhtheen, no itkemä välilä, ilo on itkun alla!

Son niin helppo nauraa toisen tärkeää, ei kertakaikkihaan se oma sielu aina singgu, siinei ole tillaa ymmärtämiselle, ymmärtämisseen tarvithan jären lisäksi syäntä tai sielua, sillä Rölli-peikolaki oli ymmärryksen syän.

No tässon se oikeassa olemisen riemu tai omat tuntheet nujertaa myötätunnon tai ymmärtämisen.

Joo tämä aamufilisooffi nyt juo toisenki kupin kahvia, enkä toivottele ees pientä pallaa satheista taivasta, jos molen jotaki oppinu, niin sen, että ihmiset ei tykkää ylheensä satheesta, mie tykkään, mullon semmonen luontheen laatu tai kohtalo tai horoskooppimerkki, mutta näilä menhään, sato tai paisto!

Eikä elämä ole johonmukasta, ko kaukaa kattoen, se järjestys on se oma suhtautuminen, nojoo, nytton ämmi putoamassa jo viientheen rapakhoon tämän tämänaamusen söpötyksensä kans, muistakaa ihmiset leikkiä ja höpöttää, sillain vaatimattomasti ihan, poikki pihan höpötellä ja leikitellä, antaa naaman naruaa ja syämmen hyppiä, sillain vaan luontevasti eikä sitä tartte kenenkhään muun huomata, ei ittenkhään.

No heips ja pai pai! t ämmi

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu