Eilinen Ylen Jääskeläisilta

YLen nämä jättikeskustelut on kansan tyhjänpäivästä viihyttämistä, jossa räävittään vakavia asioita ja just ehkä kertoo Ylen tasosta olla pyrkimättä totuudellisuutteen ja objektiivisuutteen.

Ylen eilistä iltaa toela ihmettelen, miksi järjestethän tuommonen julkinen häpäsy-oikeuenkäynti oman ison pomon kans?

Kireät äkäset toimittajat tökkii ja häirittee keskustelun ees jonkulaista syntymistä ja rakentumista, eivät kykene seuraahmaan luontevasti keskustelun kulkua, tilanne on teennäinen ja mahoton kelle vain toimittajalle?

Kuinka ihmiset suostuu tulehmaan nuihin julkissiin säklätys-pälätyksiin, pitäs ees antaa ihmisen puhua loppuun ja se tekojuonto runtelee pienetki hyvät puhheet yksittäisen ihmisen kohala. 

Jääskeläinen pitäs vappauttaa, ei tuommosta julkista jalkapuuhommaa, eikö tämä jo riitä ja eikö oikeasti tätä hommaa voijja nähä ja siivota.

Siis minusta on pelkästään hienoako ihmiset omalla nimellään ja faktat kirjaimellisesti julkistaen tekkee kirjan, soli vastuullisten toimivien aikusten hommaa eli puhun siittä Yle Gate -kirjasta, jonka Ylestä Jääskeläisen työn takia lähtehneet on tehneet.

Mutta tuommoset vastakkainasettelu kärjistys -keskustelut on vanhanaikasta sirkusta tyhmän kansan höntittämiseksi nukkuhmaan johonki söhellyssotkuihin – ei mithän rakentavvaa!

Eijjole ihme, että kritisointi ja tuomitteminen ja ajojahti on niin ylleinen tapa selvitä ongelmatilantteissa meän tavalistenki kesken, ko isot eellä on ilkeitä ja epäkunnioittavia ja ajeeraavia toisilleen. Piän Ylen toimittajiaki tärkeinä ja isoina, älkää suostuko likassiin hommiin.

Toistan itteäni, meistä on paremppaan, olhan armollisempia toista ihmistä kohthaan! t.  hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu